پاپ اپ هنگام خروج

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kazem1359

• 2018/06/08
    • 331
    • 39.00

[حل شده] پاپ اپ هنگام خروج

سلام
    یک فایل اکسل دارم که تعدادی یوزر فرم داره و در یکی از یوزر فرم ها دکمه خروج از اکسل داره هنگام خروج چون فایل کمی سنگینه و فایل را نیز سیو می کنه برای چند ثانیه طول می کشه تا فایل بسته بشه ایا میشه هنگامی که روی دکمه خروج کلیک می کنیم یک پنجره پاپ اپ باز بشه و پیام بده( کمی صبر کنید ) تا فایل کامل بسته بشه.
    ممنون
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

به تاپیک زیر نگاهی بیندازید

پاپ آپ
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
      • 83
      • 56.00

سلام
      امکان دارد ماکروی خروج و سیو فایل شما را داشته باشم ؟

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
        • 331
        • 39.00

سلام
        ماکروی زیر هست
        کد:
        Private Sub CommandButton7_Click()
        ActiveWorkbook.Save
        Application.Quit
        End Sub

چون حجم فایل کمی زیاد هست دارای شیتهای متعدد و یوزر فرم های متعدد هنگام خروج برای حدود 7 ثانیه ای طول می کشه تا فایل بسته بشه بنده می خواهم در این مدت پیامی نشان کاربر داده بشه که کمی صبر کند .
        ممنون
        Last edited by حسام بحرانی; 2019/11/10, 23:29. دلیل: قرار دادن کد در تگ

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

پیشنهاد

نوشته اصلی توسط kazem1359
          سلام
          ماکروی زیر هست
          کد:
          Private Sub CommandButton7_Click()
          ActiveWorkbook.Save
          Application.Quit
          End Sub

چون حجم فایل کمی زیاد هست دارای شیتهای متعدد و یوزر فرم های متعدد هنگام خروج برای حدود 7 ثانیه ای طول می کشه تا فایل بسته بشه بنده می خواهم در این مدت پیامی نشان کاربر داده بشه که کمی صبر کند .
          ممنون
          سلام
          پیشنهاد می کنم فارغ از مدت زمان بسته شدن فایل ( که در سیستم های مختلف با زمان های مختلف اِعمال میشه ) یک پاپ آپ
          مدت دار قرار بدید.

طبیعتاً حتی اگر زمان بسته شدن فایل بیشتر و یا حتی کمتر هم شود، چون کاربر درحال
          انتظار است، کل فرآیندِ بسته شدن فایل را برنامه ریزی شده می پندارد.
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

نوشته اصلی توسط kazem1359
            سلام
            یک فایل اکسل دارم که تعدادی یوزر فرم داره و در یکی از یوزر فرم ها دکمه خروج از اکسل داره هنگام خروج چون فایل کمی سنگینه و فایل را نیز سیو می کنه برای چند ثانیه طول می کشه تا فایل بسته بشه ایا میشه هنگامی که روی دکمه خروج کلیک می کنیم یک پنجره پاپ اپ باز بشه و پیام بده( کمی صبر کنید ) تا فایل کامل بسته بشه.
            ممنون
            با اجازه اساتید عزیزم
            دوست عزیزم اقای
            kazem1359 من یه فایل پیوست برای خروج برای شما تهیه کردم که برای 3 ثانیه هست که بنا به نیازتون زمان اونا تغییر بدید
            تو فایل پیوست من به جای پاپ آپ از یوزر فرم استفاده کردم یکی ساده و دیگری یکم پیشرفته امید وارم به کارتون بیاد
            فایل های پیوست شده
            [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..