استفاده از تابع lookup با سه شرط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sama2020
    • 2019/12/15
    • 2

پرسش استفاده از تابع lookup با سه شرط

سلام. من یک فایل اکسل دارم که دو شیت داره. در شیت اول بخشهای مختلف کارخونه رو در سه سطح جدا میکنه و در سطرها رده های شغلی رو مینویسیم. در سلول مربوط به تلاقی هر رده در هر بخش میزان کارانه ی آن رده نوشته شده است. حالا در شیت بعد اسامی کارکنان و رده شغلیشان و بخشی که مشغول به کار هستند در جلویش نوشته شده است. در ستون آخر ما نیاز به فرمولی داریم که کارانه ی هر شخص را حساب کند. لطفا اگر کسی میداند به من کمک کند. فایل تمرینی را ضمیمه میکنم.
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط sama2020
    سلام. من یک فایل اکسل دارم که دو شیت داره. در شیت اول بخشهای مختلف کارخونه رو در سه سطح جدا میکنه و در سطرها رده های شغلی رو مینویسیم. در سلول مربوط به تلاقی هر رده در هر بخش میزان کارانه ی آن رده نوشته شده است. حالا در شیت بعد اسامی کارکنان و رده شغلیشان و بخشی که مشغول به کار هستند در جلویش نوشته شده است. در ستون آخر ما نیاز به فرمولی داریم که کارانه ی هر شخص را حساب کند. لطفا اگر کسی میداند به من کمک کند. فایل تمرینی را ضمیمه میکنم.
    سلام،
    از فرمول زیر طبق فایل پیوست استفاده بفرمایید :
    کد:
    =INDEX(INDIRECT("Sheet1!"&ADDRESS(2,MATCH(C2,Sheet1!$B$2:$P$2,0)+1)&":"&ADDRESS(7,MATCH(C2,Sheet1!$B$2:$P$2,0)+5)),MATCH(B2,Sheet1!$A$2:$A$7,0),MATCH(D2,Sheet1!$B$3:$F$3,0))
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• sama2020
      • 2019/12/15
      • 2

سپاسگزارم. فرمول خیلی پیچیده شد. سر درنمیارم

کامنت

چند لحظه..