با سلام جدولی که خدمتون ارسال می کنم عنایت بفرمایید، اول اینکه فرمول روی خونه مخارج اجرا نمیشه!بعد نیاز به فرمول دارم بلد نیستم. داخل فایل درخواستم رو طرح کردم. ضمنا اعداد و ارقام واقی نیست اگر جهت تست تغییر کرد مهم نیست. ممنون از لطفتون با آرزوی سلامتی و توفیف برای شما |
||||||
لطفا جهت تهیه فرمول کمکم کنید ممنون
Collapse
X
-
برچسب ها: هیچکدام -
قسمت اول سوالتون یکم گنگه
فایل پیوست را ببینید آیا قسمت دوم سوالتون همینی که گفتید هست یا نهفایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -
سلام
ابندا قسمت اول سوال رو انجام بدید اون در اولویته. ممنون لطفا مجددا روی فایل خودم کار کنید.
یک درآمد داریم که ثابته
یک درآمد دوم هم هست که اجاره هستش.
این تا اینجا، حالا
می خوام هرموفعه از اجاره برداشت کنم،ابتدا از "h4" برداشت کنه یعنی صقر بشه و مفدار "h4" رو به "h3"اضافه کنه ضمنا سقف "h3" از"h2" بیشتر نشه. بعد که " h4" صفر شد، ما بقیه برداشت رو در "h8" بنویسه.
ابتدا این رو به نتیجه برسیم تا سوال بعدی رو مطرح کنم.
ممنون از لطفتونکامنت
-
عزیزان فرمول می خوام لطغا کمک کنید.
می خوام هرموفعه از اجاره برداشت کنم،ابتدا از "h4" برداشت کنه یعنی صقر بشه و مفدار "h4" رو به "h3"اضافه کنه ضمنا سقف "h3" از"h2" بیشتر نشه. بعد که " h4" صفر شد، ما بقیه برداشت رو در "h8" بنویسه.
ابتدا این رو به نتیجه برسیم تا سوال بعدی رو مطرح کنم.
ممنون از لطفتونکامنت
-
میشه یه چک کنید. لطفا
پایدار باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
-
مناعت طبع
سلام دوست عزیز
واقعاً خوشحالم که بالاخره خودتون تونستید مشکلتون رو حل کنید و قبول کیند که برای شما هم لذت بخش بوده.
چه خوب بود راه حل تون رو هم قرار می دادید که بقیه دوستان هم بهره می بردند.
مطلب دیگه اینکه انتقاد سازنده خیلی خوبه اما انتقادی که باعث رنجش خاطر یکی از اعضاء بشه، لااقل در این انجمن پسندیده نیست.
همه ی عزیزان پاسخگو در انجمن ( تحت هر نام کاربری )، بدون ذره ای چشمداشت، هدفشون کمک رسانی به دیگران است.
این بزرگواران از وقت خودشون مایه میذارند تا مطلبی را برسونند و زیاد شایسته نیست که به جای یک سپاس ساده، با لحنی کنایه آمیز جواب ایشون رو بدیم.
پست شما رو من حذف کردم چون احساسم این بود که؛ شاید در اون لحطه کمی عصبانی بودید.
به هرحال این پست رو باز می کنم تا اگر مطلبی دارید عنوان کنید و سپس تاپیک رو حل شده کنید.
موفق باشید.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت