سلام خدمت اساتید گرامی من یک فایل اکسل دارم که دو شیت داره یکی فرم است و یکی جدول و یک دکمه داخل فرم دارم میخوام با زدن اون دکمه اطلاعات داخل فرم داخل جدول ذخیره بشه ولی اطلاعات قبلی پاک نشه و فرم خالی بشه لطفا اساتید گرامی کمک کنم چکار کنم ممنون
ثبت اطلاعات
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
-
سلام اساتید گرامی من فایلم را یخورده روش کار کردم الان اطلاعات فرم توی یک جدول ذخیره میشه ( جدول یک) ولی دوبار با اطلاعات جدید که وارد میشه اطلاعات قبلی پاک میشه
نمیشه کاری کرد که هر سری که اطلاعات وارد میشه اطلاعات داخل جدول 2 سیو بشهفایل های پیوست شدهکامنت
-
از فرم نگار گوگل استفاده کنید. در اینصورت میتونید به راحتی پرسشنامه هاتون را وارد کنید و تمام پاسخها را در قالب یک فایل اکسل دریافت کنید.
این یک نمونه است.
حتیالامکان از مرورگر chrome استفاده کنیدکامنت
-
با تشکر از دوست عزیزم چندتا سوال داشتم 1- این پرسش نامه ها ی که در فرم نگار گوگل پر میکنم ایا همه اونها با هم توی اکسل ذخیر میشه یا هر سری یک فایل اکسل متفاوت میده 2- ایا به اینترنت هم نیازه یا نه3- الان من دقیقا یاد ندارم چطور اینو طراحی کنم ؟ ایا میشه سوالاتی که توی اکسل نوشتم مستقم واردش کنم؟ مطلب اموزشی اگه دارید بی زحمت معرفی کنید؟کامنت
-
سلام مجدد ببخشید من یک مورد دیگه هم داشتم می خواستم از فرمم بعد از اینکه پر کردم خروجی pdf هم بگیرم بعد یخورده طراحی هم داره فکر کنم استفاده از فرم نگار گوگل سخت بشه نمیشه توی اکسل کاری کرد که اطلاعاتم داخل جدول دو سیو بشه با زدن یک دکمه الان من اطلاعات داخل فربم را به جدول لینک کردم حالا میخوام یک دکمه طاحی کنم که بیاد اطلاعات داخل او جدول رو کپی کنه و داخل جدول دو پیس کنه و فرم را خالی کنه دوباره که دکمه برای اطلاعات بعدی وارد میکنم اطلعات زیر اطلاعات قبلی سیو بشن
با تشکرکامنت
-
وقتی از فرم نگار استفاده کنید همه پاسخها داخل یک فایل اکسل بصورت زیرهم و در یک شیت ذخیره میشن.
برای ثبت اطلاعات نیاز به اینترنت دارید.
مزایای استفاده از فرم نگار این که از طریق هر سیستمی از جمله موبایل و تبلت و بدون نیاز به اکسل قابل استفاده است ضمن اینکه احتمال بروز خطا کاهش و ریسک خرابی فایل ندارید.
این فایل اکسل پاسخها داخل گوگل درایو شما ذخیره میشه.
میتونید یک فرم چاپی داخل یک شیت بسازید و وصلش کنید به شیت پاسخ نامه. با انتخاب شماره ردیف پاسخ نامه اونو چاپ کنید.
برای اینکار باید یک جیمیل داشته باشید که بعد از ورود به اکانتتون وارد گوگل درایو بشید و از اونجا فرم پرسشنامه خودتون را طراحی کنید. منوهاش همه فارسیه و میتونید سوالاتتون را وارد کنید. بعد از طراحی لینک پرسشنامه را به اشتراک بذارید و ازش استفاده کنید.کامنت
-
اگر بخواهید به روش خودتو انجام بدید اصلا نیازی به ساخت فرم ورود اطلاعات و دکمه و کد ثبت در جدول و اینها ندارید. کافیه یک لیست ایجاد کنید و پاسخها را زیر هم وارد کنید، نهایتا یک فرم چاپی درست کنید و شماره ردیف لیست را در اون وارد کنید تا با فراخوانی دادههای اون ردیف از لیست پاسخ نامه و جای گذاری در فرم چاپی، پرینت بگیرید.کامنت
-
یک کار خیلی شیک و تمیز دیگه هم هست.
یک شیت چاپی شکیل طراحی کنید.هر پاسخ نامه را داخل یک فایل ثبت و پرینت کنید.
تمام فایلهای پاسخ نامه را داخل یک فولدر بذارید.
یک فایل جداگانه دیگه درست کنید که بیاد همه فایلهای داخل فولدر پاسخنامه را بخونه و یک لیست و اصطلاحا یک بانک از پاسخنامهها بسازه و دادههای اونو تحلیل کنید و گزارش بگیرید. نیازی به فرمول و کدنویسی هم نداره.
مزیت این کار این که میتونید فایل پرسشنامه را در اختیار دیگران بذارید و خودشون پاسخ بدن بدون اینکه به پاسخهای دیگه دسترسی داشته باشندکامنت
کامنت