وقتي روي يك عنوان كليك كنم روي يك سلول خاص كپي بشه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fozoolbashi

• 2018/01/24
    • 21
    • 61.00

[حل شده] وقتي روي يك عنوان كليك كنم روي يك سلول خاص كپي بشه

با سلام و احترام
    من يك مدير دارم كلا اكسل بازه منم به واسطه اون مجوبرم تمام گزارشامو اكسلي بدم حالا يك گزارش درست كردم كه يك شيت خلاصه داره مثل جدول زير
    تنخواه‌گردان‌ها
    حقوق كاركنان
    تصفیه‌ي كاركنان
    حالا يه گزارش براش درست كردم كه توي يك شيت ديگه هركدوم از اين عنوان هارو توي سلول خاصي كپي كني ريز گردش اون گزارش مياد مثل جدول زير
    گردش تنخواه‌گردان‌ها → از اين سلول جهت فيلترعنوان استفاده شود
    تاريخ شرح بدهكار بستانكار مانده مانده درخط
    97/01/29 واريز به حساب اقاي جاويدياني بابت تنخواه كارگاه پروژه مشاركت سررسيد 97/01/28 0 50,000,000 -50,000,000 -50,000,000
    حالا چيزي كه از من ميخواد اينه كه روي عنوان اون شيت اوليه كيلك كنه خودش اتوماتيك وار كپي بشه روي سلول شيت بعدي و گزارشش توليد بشه به عنوان مثال بالا روي تنخواه گردان ها كليك كنه اون عنوان كپي بشه در شيت بعدي و گزارشش توليد بشه
    تاحالا همه جا گشتم ولي همچين چيزي نديدم ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

[QUOTE=fozoolbashi;73731]با سلام و احترام
    من يك مدي
    با سلام به نظرم کارو خیلی سخت کردید به اسانی قبلا توی یه شیت دیگه با مساوی قرار دادن سل هایی که میخاین با شیت اولی یه گزارش درست میشه
    مجبورید از
    sumif
    یا volocap و مخصوصا ترکیب
    match وtype برای گزارش گیری استفاده کنید.
    7ر10ر98

کامنت

• fozoolbashi

• 2018/01/24
      • 21
      • 61.00

خيلي ممنون بابت جوابي كه دادين
      همه اين فرمولايي كه اشاره كرديد در گزارش من استفاده شده و فقط تنها خواسته مدير من همين موضوع كه بالا مطرح كردم درون گزارش نيست
      از نظر خودم گزارش همه خواسته هاي مديرمو انجام ميده
      بازم از كساني كه راه حلي دارن به من اطلاع بدن ممنون ميشم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

کپی پیست با دبل کلیک

سلام
        اگر با کدنویسی آشنایی داشته باشید می تونید از کدی شبیه این استفاده کنید:
        کد PHP:
        Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As RangeCancel As Boolean)
          If 
        Not Intersect(TargetRange("a5:a7")) Is Nothing Then
            Cancel 
        True

If Target.Row And Len(Target.ValueThen Worksheets("report").Range("C2").Value Target.Value
            Worksheets
        ("report").Activate
          End 
        If
        End Sub 
        در این کد، پس از
        دبل کلیک بر روی سلولهای A5 تا A7 ( سلول های زرد رنگ در شیت data )، عنوان مورد نظر در شیت report و در سلول C2 کپی میشه.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

تکمیلی

کد بالا برای دبل کلیک بود و برای کلیک می تونید از این کد استفاده کنید:
          کد PHP:
          Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
          If 
          Selection.Count 1 Then
          If Not Intersect(TargetRange("a5:a7")) Is Nothing Then
          Cancel 
          True
          If Target.Row And Len(Target.ValueThen Worksheets("report").Range("C2").Value Target.Value
          Worksheets
          ("report").Activate
          End 
          If
          End If
          End Sub 
          موفق باشید.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..