سوال درباره فرمول نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamedad004

• 2019/10/14
    • 7

پرسش سوال درباره فرمول نویسی

سلام دوستان عزیز.من توی فایل اکسل ام می خوام فرمولی بنویسم که یک درصدی از مقادیر یک ستون رو به ستون بعدی اضافه کنه.واضح تر اگه بگم ، یک فایل 300 تایی از پرسشنامه غذایی دارم و می خوام بعضی غذاها رو به اجزاشون تبدیل کنم.مثلا غذایی مثل اش رشته اگه کل مصرفی اش 100 گرم باشه ، 28 گرم اش سبزی ، 22 گرم اش پیاز یا سیر ، 28 گرم اش حبوبات و 22 گرم اش اش رشته است.حالا من می خوام هر کدوم از این اعداد رو به ستون خودش اضافه کنم و در نهایت ستون آش رشته رو حذف کنم.لطف می کنید کمکم کنید.
    ممنون از لطف همیشگی شما دوستان عزیز
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

سلام دوست عزیز
    اگر یک فایل کوچک قرار بدید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.

لازم نیست کل 300 پرسشنامه رو قرار بدید. تعداد کمی از اون هم اگه باشه کفایت می کنه و اینکه می خواید پس از تغییرات، به چه شکلی نمایش داده بشه.
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• hamedad004

• 2019/10/14
      • 7

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام دوست عزیز
      اگر یک فایل کوچک قرار بدید بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.

لازم نیست کل 300 پرسشنامه رو قرار بدید. تعداد کمی از اون هم اگه باشه کفایت می کنه و اینکه می خواید پس از تغییرات، به چه شکلی نمایش داده بشه.
      موفق باشید.
      سلام.راستش من فکر می کردم با یک تغییر عدد نتایج ام هم اصلاح میشه ولی الان که نگاه می کنم یه خورده پیچیده تر شده.با اجازتون یه خلاصه از کاری که کردم رو میگم براتون.
      من اول پرسشنامه های کاغذی رو وارد یک نرم افزار که به شکل اکسل طراحی شده بود وارد کردم (شماره 1) و نتیجه اش شد یک اکسل دیگه(شماره 2).بعد یکی یکی اینها رو کپی کردم کنار هم و شد شماره 3(کد 197 مربوط به این مریض مورد مثاله و بقیه کدها رو برای درک بهتر فایل گذاشتم).حالا مجبورم بعضی ایتم ها رو تو اکسل شماره 2 به اجزاء اش تقسیم کنم.
      دو تا سوال دارم.یکی اینکه چه جوری باید فرمول اش رو بنویسم(بعنوان مثال برای همون ایتم اش که نوضیح دادم) و سوال دوم اینه که ایا میشه تو همون اکسل 3 اصلاحات رو انجام بدم که دوباره مجبور نباشم همه 300 تا رو دوباره یکی یکی کپی پیست کنم یا نه؟
      ممنون از لطف بی کران تون...
      فایل های پیوست شده

کامنت

• hamedad004

• 2019/10/14
        • 7

سلام دوستان.صبح تون بخیر.مثل اینکه از پیچوندن مساله خوشتون نیومد که هیچکی جواب نمیده...
        همون جواب سوال اول رو بدید لطفا.من تو این فایل چه جوری می تونم اون فرمولی که گفتم رو بنویسم؟ممنون
        فایل های پیوست شده

کامنت

• hamedad004

• 2019/10/14
          • 7

نوشته اصلی توسط hamedad004
          سلام دوستان.صبح تون بخیر.مثل اینکه از پیچوندن مساله خوشتون نیومد که هیچکی جواب نمیده...
          همون جواب سوال اول رو بدید لطفا.من تو این فایل چه جوری می تونم اون فرمولی که گفتم رو بنویسم؟ممنون
          دوستان کسی نیست جواب سوال منو بده؟ عجیبه برای اولین باره که تو اکسل ایران کسی پاسخگو نیست...

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
            • 170

1- کار شما با یک فایل انجام میشه.
            2- در این فایل شما سه شیت لازم دارید. (PorseshNameh, Database, Report)
            3- شیت Report خروجی نهایی شماست.
            4- برای استفاده از این فایل نیاز به اکسل نسخه 2016 یا بالاتر دارید. (درصورتی که از اکسل نسخه 2013 استفاده می‌کنید باید افزونه Power Query را هم نصب کنید.) توصیه می‌کنم از اکسل نسخه 2016 یا نسخه 2019 استفاده کنید.
            5- بعداز افزودن، ویرایش یا حذف پرسش‌نامه، از تب DATA گزینه Refresh All را بزنید تا تغییرات را در شیت Report ببینید.
            6- بدون هیچ‌گونه محدودیتی می‌توانید ستونهای شیت Database را کم یا زیاد کنید. (البته نام سه ستون اول این شیت یعنی Food Name(En), Food Name(Fa), weight را نباید تغییر دهید.)
            7- بدون هیچ‌گونه محدودیتی می‌توانید تعداد سطرهای شیت Database را اضافه کنید. البته توجه داشته باشید وقتی ماده غذایی جدیدی را به این شیت اضافه می‌‌کنید، باید نامی که برای آن در ستون Food Name(En) انتخاب می‌کنید غیر تکراری و دقیقا با همین املا بعنوان ستون جدید به شیت PorseshNameh اضافه کنید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..