غیرفعال کردن یک کد ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش غیرفعال کردن یک کد ماکرو

سلام
    یک سوال برام پیش اومده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    من در ورد شیت یک کد دارم ایا از طریق یک کد دیگر در ماژول یا شیت میتوانم اون کد را موقتا غیر فعال کنم یا کلا غیر فعال بشه که بعد از ورود مجدد این کد دوباره فعال بشه
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

با سلام مجدد
    دوستان و اساتید عزیزم کسی نیست کمکم کنه
    حداقل بگید این کار شدنی هست یا نه
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      میتونی یه متغییر به همراه یه if اول ماکروت اضافه کنی که مثلا اگر متغییر a برابر 0 بود ماکرو غیر فعال بشه و اگرم متغییر a برابر 1 بود ماکرو اجرا بشه و در ورودی اکسل همیشه متغییر a رو برابر 1 قرار بده تا همیشه به محض ورود ماکرو فعال بشه .
      برای غیر فعال کردن موقت هم میتونی یه دکمه تعبیه کنی درون فایلت تا متغییر a رو برابر 0 قرار بده .
      کلیتش همینطوریه دیگه کد نویسیش با خودتون .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

نوشته اصلی توسط misammisam
        سلام
        میتونی یه متغییر به همراه یه if اول ماکروت اضافه کنی که مثلا اگر متغییر a برابر 0 بود ماکرو غیر فعال بشه و اگرم متغییر a برابر 1 بود ماکرو اجرا بشه و در ورودی اکسل همیشه متغییر a رو برابر 1 قرار بده تا همیشه به محض ورود ماکرو فعال بشه .
        برای غیر فعال کردن موقت هم میتونی یه دکمه تعبیه کنی درون فایلت تا متغییر a رو برابر 0 قرار بده .
        کلیتش همینطوریه دیگه کد نویسیش با خودتون .
        سلام مجدد
        استاد بابت راهنمایتون ممنونم.
        اگه یک مثال کنار این توضیحات تون قرار بدید خیلی خیلی سپاس گذار میشم؛ چون من خودم یک دو مورد نوشتم نتیجه مطلوبی نگرفتم

کامنت

• misammisam
          مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
          • 892
          • 64.00

یه مثال میزارم که ساده باشه ، کلید آبی و سیاه رو بزنی یه تکسی رو بهت نشون میده ولی اگر کلید سبز رو بزنی کلیدهای سیاه و آبی غیر فعال میشن و تا نری از فایل بیرون و نیای داخل دوباره فعال نمیشن .
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]
          [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
          [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
          [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

نوشته اصلی توسط misammisam
            یه مثال میزارم که ساده باشه ، کلید آبی و سیاه رو بزنی یه تکسی رو بهت نشون میده ولی اگر کلید سبز رو بزنی کلیدهای سیاه و آبی غیر فعال میشن و تا نری از فایل بیرون و نیای داخل دوباره فعال نمیشن .
            سلام

با کد زیر در This Workbook

کد PHP:
            Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
            Cancel True
            MsgBox 
            "لطفاً براي بستن اين فايل از دکمه استفاده کنيد"vbCritical"                              بستن  کتاب کار"
            End Sub 
            من کلید x یا همون Close خود اکسل را غیر فعال کردم که کار بر نتونه فایل را از طریق کلید کلوز یا منو فایل و تسک بار اونا ببنده

حالا من میخوام کاربر با استفاده از یک کلید تعبیه شده در اکسل اونا ببنده
            من در این قسمت با مشکل روبرو شدم افیس من 2013 و 64بیتی هست
            من برای کلید هم از کد زیر استفاده کردم جواب نگرفتم
            کد PHP:
            Sub CloseWorkBook()

Application.DisplayAlerts False
             ThisWorkbook
            .Save
             Application
            .DisplayAlerts True
             Application
            .Quit
            End Sub 
            لطفاً کمکم کنید
            فایل های پیوست شده

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
              • 558
              • 41.00

سلام
              اساتید هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستم

کامنت

چند لحظه..