تضیحات کافی و کامل رو داخل فایلی که ضمیمه کردم نوشتم،چون باید فایلو ببینید متوجه بشین من چی میخوام،لطفا کمکم کنید
راهنمایی در ساخت یک پروژه برای کافی نت
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام،دوستان من یه پروژه دارم که باید خیلی نیاز به راهنمایی و کمک دارم،ینی اصلا نمیدونم همچین چیزی رو باید چجوری بنویسم،اصلا نمیدونم با اکسل ممکنه همچین چیزی؟
تضیحات کافی و کامل رو داخل فایلی که ضمیمه کردم نوشتم،چون باید فایلو ببینید متوجه بشین من چی میخوام،لطفا کمکم کنیدبرچسب ها: هیچکدام -
-
سلام
قطعا شما احتیاج به استفاده از Vb در این فایل دارید .
انصافا تو فاتیلتون اصلا معلوم نیست شما میخواید از چی گزارش بگیرید و بانک اطلاعاتتیون کدوم شیت قراره باشه .
بهتره توضیحات مناسبتری برای رسیدن به جواب بدید یا اینکه قدم به قدم پروژتونو برید جلو و سوالاتتون رو دونه دونه از بچه ها کمک بگیرید .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
-
سلام
دوست عزیز
فایل پیوست را ببینید تاجای که متوجه گفتهاتون شدم براتون انجام دادم
ببینید درست هست یا نه
فایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-

کامنت