ذخیره محتوای تعدادی سلول در تعدای فایل text

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mbbama
    • 2020/01/07
    • 2

[حل شده] ذخیره محتوای تعدادی سلول در تعدای فایل text

سلام دوستان عزیز
    یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    یک ستون دارم با تعدادی داده
    میخوام هر سلول تو یک فایل text با نامی مشابه محتوای همون سلول در یک پوشه ذخیره بشه
    مثلا اگه صد تا سلول باشه صد تا فایل تکست میخوام که نام و محتوای هر کدوم مشابه سلول متناظرش باشه
    امکانش هست راهنمایی کنید
  • mbbama
    • 2020/01/07
    • 2

دوستان من تا حالا برنامه نویسی ویژوال نداشتم برای همین سوال پرسیدم ولی وقتی دیدم بعد یه روز کسی جواب نداد، خودکفا شدم و یک کد دست و پا شکسته نوشتم

ولی نمیدونم چرا دوستان یه سوال به این سادگی رو جواب ندادن شایدم سوال در حدی نبوده که بخوان تواناییهاشون رو اثبات کنن!

حالا به هر جهت من این کد رو میزارم شاید به درد یکی بخوره
    فقط یک ارور پرمیشن 70 میده و یک فایل تکست اضافه درست میکنه، ولی کار من رو راه میندازه اگه کسی دوست داشت میتونه برطرفش کنه

ای کاش یک رشته دانشگاهی به نام اکسل وجود داشت و فارغ التحصیلاش نه تنها تو اداره ها به یک دردی میخوردن بلکه خیلی از کاراشون رو میتونستن به راحتی انجام بدن
    من یک بار برای محاسبه حقوق شاگردام تو اب میوه فروشی از اکسل استفاده کردم، اخه نامردا همش دیر و زود میومدن و من دلم نمیومد جریمشون کنم
    منظور اینکه اکسل به درد همه میخوره، امیدوارم اکسل رو خوب یاد بگیریم و حداقل یکی از دوستانمون رو باهاش اشنا کنیم تا دانش اکسل بالا بره

کد HTML:
    Sub CreateAfile2()
    Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

For i = 1 To 100

namfile = Cells(i, 1).Value
    Adresfile = "c:\Users\471976\Desktop\test\"

Set A = fs.CreateTextFile(Adresfile & namfile & ".txt", True)

A.WriteLine (namfile)

Next i

End Sub

Last edited by mbbama; 2020/01/07, 15:22.

کامنت

چند لحظه..