نمایش اعلام وضعیت در قراردادها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] نمایش اعلام وضعیت در قراردادها

با سلام و صبح بخیر به شما اساتید عزیز

من میخوام تو قسمت وضعیت بهم نشون بده مانده تاریخ قراردادم به ماه یا روز قراردادم رو نشون بده و شرط با کاندیشن فرمتین برام بزاری که هرکدوم 2 یا 3 ماه مونده به اتمام قراردادشون رنگ قرمز و اونیکه بیشتر از 10 ماه از قراردادشون مونده سبز نشون بده
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

توابع شمسی در اکسل

سلام
    اگر از فایل های دارای توابع شمسی استفاده کنید مشکلتون قابل حله.
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام
      اگر از فایل های دارای توابع شمسی استفاده کنید مشکلتون قابل حله.
      موفق باشید.

سلام استاد صبح تون بخیر از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم
      فایل رو گرفتم من تغییرات در ماهها قرارداد دادم ولی ستون وضعیت تغییری نمیکرد ؟
      لطفا بگید چه ادینزی نیاز دارم چون من خودم چندتا دارم

و دوم اینکه الان در فرمتین میبینی سطرها کلا رنگی شده بهش بگید فقط همون ستون وضعیت رنگی بشه
      و سوم اینکه در ستون وضعیت مانده وضعیت قراردادم رو به درستی نمایش نمیده مثلا بنویسه 2 یا 3 یا 10 عدد متناسب خودش رو بنویسه این فکر کنم داره به روز مینویسه بازم به روز حساب میکردم این عدد نمیشد .

من دقیقا اینطور حالتی رو مد نظرم هستش البته من ساده و دستی اینکارو کردم میخوام مثل شما فرمول نویسی بشه
      همه تغییرات و فرمول نویسی فقط رو ستون وضعیت انجام بشه بی زحمت فرمول رو خواستید انجام بدید بگید زیر 5 ماهه قرمز و بالای 5ماهه سبز

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

فایل توابع شمسی

سلام دوست عزیز، صبح شما هم بخیر
        پیشنهاد من اینه که به جای اد اینز، از همین فایل استفاده کنید تا توابع مورد نظر رو در خودش داشته باشه.

اگر از اد اینز استفاده کنید می بایست این افزونه در سیستم دیگر هم اضافه بشه که دردسرهای خاص خودشو داره.

برای اینکه فقط ستون وضعیت رو فرمت بدید کافیه محدوده خودتون رو کمتر کنید:

Click image for larger version

Name:	محدوده 981019.jpg
Views:	1
Size:	65.6 کیلو بایت
ID:	137440

از لحاظ محاسبات هم فرمول به درستی کار می کنه و مشکلی از نظر تعداد روزها نداره.

در کل نگاهی به فایل و فرمول ها بیندازید اگر مشکلی بود عنوان کنید.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
          • 218
          • 17.00

استاد سپاسگزارم دقیقا" همون چیزیه که گفتم
          خوب حالا من میخوام این دستور رو ببرم تو اون فایل اکسلی که میخوام اجرا کنم ولی دستور j_today رو میزنم اول که ندارمش دوم اینکه کپی کردم بردمش بازم خطا داد فکر کنم با یه حالتی باید این دستور اجرا باشه
          لطفا راهنمایی کنید این دستور رو چطوری در محیط های دیگر یا اکسل های جدید اجرا کنم .

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

افزودن توابع شمسی به فایل جدید

هردو فایل اکسل رو باز کنید و با کلیدهای ترکیبی alt+f11 وارد محیط ویژوال بیسیک بشید.

ماژول های توابع شمسی رو انتخاب کنید و با درگ کردن به فایلی که باز کردید انتقال بدید و در نهایت فایل رو با فرمت ماکرو ذخیره کنید.
            موفق باشید.
            فایل های پیوست شده
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
              • 218
              • 17.00

وای استاد سپاسگزارم خداوکیلی خیلی گل و ماه هستید بسیار ممنونم از شما

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                • 2065
                • 72.00

فعالسازی ماکرو

یک مطلب دیگه اینکه سؤال میشه چرا فایل توابع تاریخ شمسی در برخی سیستم ها جواب نمیده؟

دلیل اون می تونه غیرفعال بودن ماکروها باشه که می بایست از طریق مسیر زیر ماکروها رو فعال کنید :
                کد PHP:
                FILE-->OPTION-->Trust Center-->Trust Center Setting-->Macro Setting-->Enable All Macros 
                وقتی ماکروها در سیستمی فعال شد دیگر لازم نیست هربار اینکار رو انجام بدید.
                موفق باشید.
                فایل های پیوست شده
                [/FONT][/B][/CENTER]
                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..