اعلام وضعیت در قراردادهام

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

اعلام وضعیت در قراردادهام

با سلام و صبح بخیر به شما اساتید عزیز

من میخوام تو قسمت وضعیت بهم نشون بده مانده تاریخ قراردادم به ماه یا روز قراردادم رو نشون بده و شرط با کاندیشن فرمتین برام بزاری که هرکدوم 2 یا 3 ماه مونده به اتمام قراردادشون رنگ قرمز و اونیکه بیشتر از 10 ماه از قراردادشون مونده سبز نشون بده
    فایل های پیوست شده
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

سلام
    برای محاسبه اختلاف بین دو تاریخ از افزونه های تاریخ شمسی استفاده کنید
    شرط رنگی شدن سلول ها در فایل اعمال شده است

فایل های پیوست شده
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام صبح تون بخیر
      الان من نگاه میکردم ستون وضعیت ظاهر هیچگونه فرمولی توش نوشته نشده
      چون اعداد رو از هم کسر میکردم با عددهای شما یکی نبودن همینکار که فقط رو ستون وضعیت اعمال بشه انجام بدید منظورم فرمول نویسی بشه که تاریخ رو کسر کنه و خیلی راحت بگه مثلا 2ماهه یا 5ماهه یا 10 ماهه مونده از قرارداد
      و اگر زیر 5ماهه مونده بود قرمز نشون بده و اگر بالای 5 ماه بود سبز رنگ نشون بده
      من دقیقا" اینجور چیزی رو میخوام ولی من بصورت دستی نوشتم میخوام فرمول نویسی بشه که درگ کنم بسمت پائین

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
        • 360
        • 80.00

نوشته اصلی توسط faslebahari
        سلام صبح تون بخیر
        الان من نگاه میکردم ستون وضعیت ظاهر هیچگونه فرمولی توش نوشته نشده
        چون اعداد رو از هم کسر میکردم با عددهای شما یکی نبودن همینکار که فقط رو ستون وضعیت اعمال بشه انجام بدید منظورم فرمول نویسی بشه که تاریخ رو کسر کنه و خیلی راحت بگه مثلا 2ماهه یا 5ماهه یا 10 ماهه مونده از قرارداد
        و اگر زیر 5ماهه مونده بود قرمز نشون بده و اگر بالای 5 ماه بود سبز رنگ نشون بده
        من دقیقا" اینجور چیزی رو میخوام ولی من بصورت دستی نوشتم میخوام فرمول نویسی بشه که درگ کنم بسمت پائین

http://uupload.ir/files/erum_222222222222.png
        عرض کردم خدمتتون برای بدست اوردن اختلاف دو تاریخ از افزونه های تاریخ شمسی استفاده کنید توابع لازم رو دارند
        اون اعدادی هم که در ستون وضعیت نوشته شده فقط مثال هستند که رنگی شدند سلول ها رو متوجه بشید..
        [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
        [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..