یافتن و لینک به یک سلول در شیت دیگر(سلول ثابت نیست)

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sami56

• 2015/07/28
    • 9
    • 37.00

[حل شده] یافتن و لینک به یک سلول در شیت دیگر(سلول ثابت نیست)

سلام به اساتید و خداوندگاران اکسل!--- من یه مشکلی دارمو اونم اینه ک میخوایم شماره درخواست(در ستونB) را درهمه ی شیتهای دیگر پیدا و آدرس آنرا بهمراه نام شیت برگردونه تا برای هایپر لینک کردن از آن استفاده کنیم و با زدن روی لینک به آن سلول در آن شیت برویم. هر شیت برای یک نوع کد است-جای کدها ممکن است عوض شود در شیتAll. ولی در دیگر شیتها ثابت است. شماره درخواست هم یکتاست وفقط در یکی از شیتها وفقط یکی وجود داره. فایل نمونه رو آپلود کردم ببینید ممنون و .....ســپـــــــاس
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط sami56
    سلام به اساتید و خداوندگاران اکسل!--- من یه مشکلی دارمو اونم اینه ک میخوایم شماره درخواست(در ستونB) را درهمه ی شیتهای دیگر پیدا و آدرس آنرا بهمراه نام شیت برگردونه تا برای هایپر لینک کردن از آن استفاده کنیم و با زدن روی لینک به آن سلول در آن شیت برویم. هر شیت برای یک نوع کد است-جای کدها ممکن است عوض شود در شیتAll. ولی در دیگر شیتها ثابت است. شماره درخواست هم یکتاست وفقط در یکی از شیتها وفقط یکی وجود داره. فایل نمونه رو آپلود کردم ببینید ممنون و .....ســپـــــــاس
    سلام،
    می تونید از کد زیر استفاده کنید :
    کد:
    Sub m_excel()

Dim i, lastr As Long
    Dim cel, rng As Range
    Set rng = Sheets(1).Range("b3:b7")
    For Each cel In rng
        For sht = 2 To 4
            lastr = Sheets(sht).Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row
            For i = 3 To lastr
                If cel = Sheets(sht).Cells(i, 2) Then
                    Cells(cel.Row, 11) = "#" + Sheets(sht).Name _
                    + "!" + Sheets(sht).Cells(i, 2).Address
                    Exit For
                End If
            Next
        Next
    Next

End Sub
    پس از اجرای کد، نتیجه در ستون K شیت "ALL" درج می شود سپس می تونید از تابع hyperlink کمک بگیرید.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• sami56

• 2015/07/28
      • 9
      • 37.00

سلام--- ممنون ازتون ...کدی که ارسال کردید فقط یک سلول رو برمیگردونه(k3فقط) و سلولهای بعدی رو آدرس نمیده.باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ من به وی بی مسلط نیستم اکه ممکنه کد رو اصلاح بفرمایید.یا راهنمایی کنید که چکار کنم....سپاس

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط sami56
        سلام--- ممنون ازتون ...کدی که ارسال کردید فقط یک سلول رو برمیگردونه(k3فقط) و سلولهای بعدی رو آدرس نمیده.باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ من به وی بی مسلط نیستم اکه ممکنه کد رو اصلاح بفرمایید.یا راهنمایی کنید که چکار کنم....سپاس
        سلام،
        علت این هست که اگر دقت کنید فقط شماره درخواست N-1 آن هم داخل شیت "نت" موجود می باشد
        مابقی شماره درخواست هایی که ثبت کردید در هیچکدام از شیت ها وجود ندارند
        در صورتی که شماره درخواست های موجود در شیت "all" در یکی از شیت ها وجود داشته باشد نام شیت و نام سلول را بر می گرداند.
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• sami56

• 2015/07/28
          • 9
          • 37.00

بله درسته دقت نکردم....ممنون از شما مشکل حل شد....
          خدایتان خیردهاد!

کامنت

چند لحظه..