تابع شرطی برای پیدا کردن کلمه ایی در سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • احسان رنجبر

• 2019/09/23
    • 25
    • 44.00

[حل شده] تابع شرطی برای پیدا کردن کلمه ایی در سلول

سلام
    من میخوام تابع شرطی داشته باشم که مثلا اگر کلمه " بهمن" را از سلول A1 وجود داشت، مقدار true و اگر وجود نداشت، مقدار false را برگرداند
    ضمنا در سلول A1 بیشتر از یک کلمه وجود دارد مثلا نوشته شده است " 22 بهمن 98" که میخوام در صورت یافتن کلمه "بهمن" در سلول A1 مقدار True ویا false را برگرداند
    --------------------------------------------------
    البته هدف اصلی من اینه که تابعی پیدا کنم اگر در سلول B1 تاریخ شمسی 98/11/25 بود، در سلول B2 کلمه "بهمن" قرار گیرد
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

سلام،
    فرمول زیر رو تست کنید :
    کد:
    =isnumber(search("بهمن",a1))
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• احسان رنجبر

• 2019/09/23
      • 25
      • 44.00

نوشته اصلی توسط m_excel
      سلام،
      فرمول زیر رو تست کنید :
      کد:
      =isnumber(search("بهمن",a1))

خیلی ممنونم
      این برای یک شرط درست عمل میکنه ولی من میخوام برای 12 ماه این شرط رو بزارم که عمل نمیکنه
      میخوام بگم اگر فروردین داشت، بنویس فروردین، اگر نبود، ببین اردیبهشت،اگر بود بنویس اردیبهشت،اگر نبود ببین خرداد هست،اگر بود بنویس خرداد و.......=if(isnumber(search("فروردین";x2));"فروردی ن";if(isnumber(search("اردیبهشت";x2));"اردیبهشت";i f(isnumber(search("خرداد";x2));"خرداد";if(isnumber (search("تیر";x2));"تیر";if(isnumber(search("مرداد ";x2));"مرداد";if(isnumber(search("شهریور";x2));"ش هریور";if(isnumber(search("مهر";x2));"مهر";if(isnu mber(search("آبان";x2));"آبان";if(isnumber(search( "آذر";x2));"آذر";if(isnumber(search("دی";x2));"دی" ;if(isnumber(search("بهمن";x2));"بهمن";if(isnumber (search("اسفند";x2));"اسفند";"خطا"))))))))))))
      هم سنگین میشه و هم اینکه اصلا عمل نمیکنه

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط احسان رنجبر
        خیلی ممنونم
        این برای یک شرط درست عمل میکنه ولی من میخوام برای 12 ماه این شرط رو بزارم که عمل نمیکنه
        میخوام بگم اگر فروردین داشت، بنویس فروردین، اگر نبود، ببین اردیبهشت،اگر بود بنویس اردیبهشت،اگر نبود ببین خرداد هست،اگر بود بنویس خرداد و.......=if(isnumber(search("فروردین";x2));"فروردی ن";if(isnumber(search("اردیبهشت";x2));"اردیبهشت";i f(isnumber(search("خرداد";x2));"خرداد";if(isnumber (search("تیر";x2));"تیر";if(isnumber(search("مرداد ";x2));"مرداد";if(isnumber(search("شهریور";x2));"ش هریور";if(isnumber(search("مهر";x2));"مهر";if(isnu mber(search("آبان";x2));"آبان";if(isnumber(search( "آذر";x2));"آذر";if(isnumber(search("دی";x2));"دی" ;if(isnumber(search("بهمن";x2));"بهمن";if(isnumber (search("اسفند";x2));"اسفند";"خطا"))))))))))))
        هم سنگین میشه و هم اینکه اصلا عمل نمیکنه
        با فرض این که متن شما داخل سلول a1 قرار دارد
        داخل سلول دیگری فرمول زیر رو وارد کنید :
        کد:
        =index({"فروردین";"اردیبهشت";"خرداد";"تیر";"مرداد";"شهریور";"مهر";"آبان";"آذر";"دی";"بهمن";"اسفند"},match(true,isnumber(search({"فروردین";"اردیبهشت";"خرداد";"تیر";"مرداد";"شهریور";"مهر";"آبان";"آذر";"دی";"بهمن";"اسفند"},a1)),0))
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• احسان رنجبر

• 2019/09/23
          • 25
          • 44.00

سلام
          خیلی ممنونم
          فکر میکنم سوالمو بد مطرح کردم چون با این روش جواب نمیگیرم
          ومدل دیگه میپرسم

کامنت