جدا کردن اعداد در یک سلول به صورت اتوماتیک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ehsanzx

• 2016/04/02
    • 11

پرسش جدا کردن اعداد در یک سلول به صورت اتوماتیک

سلام
    میخواستم یک سری اعداد در یک سلول رو به صورت اتوماتیک از جدا کنم و در سلول های مجزا قرار بدم
    برا نمونه فایل رو ارسال کردم، اعداد سلول a ورودی باشند خروجی سلول های b تا i باشد. اتوماتیک این کار انجام شود
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط ehsanzx
    سلام
    میخواستم یک سری اعداد در یک سلول رو به صورت اتوماتیک از جدا کنم و در سلول های مجزا قرار بدم
    برا نمونه فایل رو ارسال کردم، اعداد سلول a ورودی باشند خروجی سلول های b تا i باشد. اتوماتیک این کار انجام شود
    ممنون
    سلام،
    از ابزار Text to columns استفاده بفرمایید.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• ehsanzx

• 2016/04/02
      • 11

نوشته اصلی توسط M_ExceL
      سلام،
      از ابزار Text to columns استفاده بفرمایید.
      دقیقا کاری که text to column انجام میده رو با کد function یا vba میخوام اجرا کنم که اتوماتیک باشه و نیاز به استفاده هردفعه نباشه

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط ehsanzx
        دقیقا کاری که text to column انجام میده رو با کد function یا vba میخوام اجرا کنم که اتوماتیک باشه و نیاز به استفاده هردفعه نباشه
        سلام،
        آیا ستونی که قصد دارید این کار انجام شود از جایی کپی و پیست می کنید؟ یا خروجی نرم افزاری خاص هست؟
        یا اینکه خودتون به این صورت وارد می کنید و قصد دارید به محض وارد کردن این عمل انجام شود؟
        [/CENTER]

کامنت

• ehsanzx

• 2016/04/02
          • 11

نوشته اصلی توسط M_ExceL
          سلام،
          آیا ستونی که قصد دارید این کار انجام شود از جایی کپی و پیست می کنید؟ یا خروجی نرم افزاری خاص هست؟
          یا اینکه خودتون به این صورت وارد می کنید و قصد دارید به محض وارد کردن این عمل انجام شود؟
          یک سری اعداد جدا شده با , هست که خروجی دیتا دستگاه هست و می تونم کپی پیست کنم و با درجا حدا بشن

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
            • 677

نوشته اصلی توسط ehsanzx
            یک سری اعداد جدا شده با , هست که خروجی دیتا دستگاه هست و می تونم کپی پیست کنم و با درجا حدا بشن
            خروجی دستگاه، چه نوع فایلی هست؟ آیا فایل تکست هست؟ یا اکسل؟
            با ابزار text to column هم که انجام بدید فکر نمیکنم خیلی زمان ببره
            می تونید عملیات text to column را بصورت ماکرو ضبط کنید سپس همون را اجرا کنید
            [/CENTER]

کامنت

• ehsanzx

• 2016/04/02
              • 11

نوشته اصلی توسط M_ExceL
              خروجی دستگاه، چه نوع فایلی هست؟ آیا فایل تکست هست؟ یا اکسل؟
              با ابزار text to column هم که انجام بدید فکر نمیکنم خیلی زمان ببره
              می تونید عملیات text to column را بصورت ماکرو ضبط کنید سپس همون را اجرا کنید
              به صورت csv هست، چطوری ببرم در ماکرو؟

کامنت

چند لحظه..