نوار ابزار بسیار ریز

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zxcvbn

• 2015/01/06
    • 72
    • 66.00

[حل شده] نوار ابزار بسیار ریز

با سلام
    یه مشکلی که من همیشه دارم اینه که وقتی فریز میکنم، طول نوار ابزارپایین ( چپ به راست) من بسیار ریز شده و وقتی میبریش تا انتها منو تا ستونهایی هدایت میکنه که اصلا توش اطلاعاتی ندارم
    در حالت عادی، نوار ابزار پایین رو که میکشی تا اخر، اخرین ستونی که اطلاعات توشه رو نشون میده ولی گاهی اوقات اینطور نیست
    راهش چیه درستش کنم؟
    برای مثال تصویر پیوست رو ببینید
    فایل های پیوست شده
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

Ctrl+End

سلام دوست عزیز
    با توجه به تصویر ارسالیِ شما، نتیجه میگیریم که یک ستون شما ( ستونی که فاصله زیادی با ستون
    A داره ) فعاله!

( لازم نیست درون سلول حتماً نوشته ای باشه،
    Border, Fill Color, Bold,... هم میتونه سلول رو فعال نگه داره )

برای رفتن به آن ستون، کلیدهای ترکیبی
    Ctrl+End رو فشار بدید تا به اون ستون برسید.

ستون مورد نظر رو
    Delete کنید.

کلیدهای ترکیبی
    Ctrl+Home رو فشار دهید تا به سلول A1 منتقل بشه ( با توجه به تصویر، شما به D2 خواهید رفت ).

کلیدهای
    Ctrl+S رو بزنید تا مراحل ذخیره بشه.

باید مشکل برطرف شده باشه در غیر اینصورت مجدداً ادامه بدید تا آخرین سلول فعالِ غیر ضروری رو پیدا و حذف کنید...
    موفق باشید.

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• zxcvbn

• 2015/01/06
      • 72
      • 66.00

تا حالا شده یه مرد بهت بگه خیلی دوست دارم؟
      عالی بود مرد
      دم شما گرم

کامنت

چند لحظه..