قراردادن چند پسورد در یک شیت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • eric

• 2014/11/07
    • 62

[حل شده] قراردادن چند پسورد در یک شیت

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
    من یک فایل اکسل دارم که در شبکه share هستش و یک شیت داره چند واحد سازمانی در آن و در ستون های مربوط به خودشان اطلاعات وارد میکنند(فایل پیوست )
    میخواهم هر واحد پسورد مربوط به خود را داشته باشد که تنها بتواند در ستون های مربوط به واحد خود دسترسی داشته باشد و نتواند داده های ستون های واحد های دیگر را تغییر دهد (در کل منظورم این است که نمیخواهم کل شیت با یک پسورد قفل شده باشد و میخواهم ستون های هر واحد پسورد جدا داشته باشد)
    فایل های پیوست شده
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

سلام وقتتون بخیر
    می تونید برای اینکار طبق تصویرزیر عمل کنید.
    و برای هر بخش پسورد مد نظر رو قرار بدید و در اختیار هر بخش بگذارید. البته در این صورت اگر هر بخشی پسورد بخش دیگر رو داشته باشه می تونه در بخش دیگری داده وارد کنه که فکر می کنم مطلوب شما نباشه.
    می تونید طبق تصویر در کادر
    Permissions کاربران هر بخش رو که مجاز به ورود اطلاعات هستند، رو مشخص کنید و اونها فقط مجاز باشند داده وارد کنند و در زمان ورود داده هم باید پسورد بخش خودشون رو بزنن. در این شرایط دو مرحله امنیتی رو باید بگذرونن که داده وارد کنن. و اگر بخشی بخواد بجای بخش دیگه داده وارد کنه باید پاشه بره پشت سیستم اون شخص در در بخش دیگه بشینه و پسورد بمحدوده تعیین شده اون بخش هم بدونه ، تا بتونه داده وارد کنه. و اگر شبکه شما تنظیمات معمولی داشته باشه می تونه از پشت سیستم خودش هم یوزر پسورد ویندوز اون شخص در بخش دیگه رو بزنه و لاگین کنه و با داشتن پسورد محدوده مربوط به بخش دیگه به جای اون شخص داده وارد کنه . بهرحال شرایط براش سخت تر شده و باید هفت خان رو رد کنه
    موفق باشید.

فایل مربوطه :
    http://s7.picofile.com/file/8389888200/file.xlsx.html

کامنت

• eric

• 2014/11/07
      • 62

ممنون لطف کردید

کامنت

چند لحظه..