سلام لطفا" راهنمایی کنید اکسل مالی هستش گیر کردیم توش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

پرسش سلام لطفا" راهنمایی کنید اکسل مالی هستش گیر کردیم توش

با سلام توضیحات کامل رو در فایل پیوستی نوشتم سپاسگزارم که وقت میزارید .
    فایل های پیوست شده
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

برای شما هم آرزوی سلامتی میکنیم در خانه m20 از فرمول زیر
    کد:
    =sumproduct(($b$2:$b$19=j20)*($c$2:$c$19=k20)*($d$2:$d$19=l20),$e$2:$e$19)
    و در خانه n20 از فرمول زیر استفاده کرده و آنها را تا خانه های m24 , n24 گسترش دهید یا همان درگ کنید.
    کد:
    =SUMPRODUCT(($B$2:$B$19=J20)*($C$2:$C$19=K20)*($D$2:$D$19=L20),$F$2:$F$19)
    موفق باشید میر

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

ببخشید خطا میزنه بی زحمت رو فایل پیوست در قسمت خالی اجرا کنید تا دانلودش کنم

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام فایل ضمیمه شد

پایدارباشید میر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
          • 218
          • 17.00

سلام استاد ممنون از شما که وقت گذاشتید
          بله این مورد درست هستش
          حالا فرض کنید من کلی سند دارم
          این مورد رو من با سایر دوست کار کردیم ولی متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم
          احساس میکنم باتوجه به حل این سه سند شما بتونید کمکم کنید
          اجازه بدید من با شما تلفنی صحبت کنم
          من قبادی هستم 09106505003 لطفا شماره تون رو بدید من تماس بگیرم خدمتتون ؟
          این فایل پیوست رو بی زحمت یه نگاه بزنید تا من خدمتتون توضیح بدم اینم دقیقا مثل همن فایل هست ولی نمیدونم چرا من به نتیجه ای نمی رسم ازش.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

بخاطر قوانین سایت از دادن شماره معذورم ولی تاحد ی که سوالات شما در حد پروژه نباشد و توان پاسخ باشد کمک خواهیم کرد.

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید. امیدوارم که پاسخ مشکل شما باشد.

موفق باشید میر
            فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
              • 218
              • 17.00

سلام استاد عزیز بازم تشکر میکنم خدمتتون وقت گذاشتید ببینید من میخوام بفهمم ستون بدهکار این فایل با اون شرط که گفتم چقد و از چی تشکیل شده است.
              چون بستانکار 1010-300-اون 9تا تفضیل میشه چک های صادره حالا من میخوام بفهمم بدهکار اینا از چی تشکیل شده است بعنوان مثال شما نتایج بدست اومده در کد 1010-300-b08144 رو نگاه کنید برابر با بستانکار 434052578240 ریال میباشد عددی که خودتون درآوردید همون کد اولی این شد بستانکار عدد حالا شما بمن بگید ازاین ریال بدست اومده صرف چه کدهایی در ستون بدهکار شده خیلی سادهتر بگم از چی تشکیل شده است.

یه خلاصه حسابداری : هر هزینه یه بدهکار و بستانکار دارد،ستون بدهکار اسم و مبلغ هزینه هستش و ستون بستانکار محلی هستش که تامین شده پول نقد یا چک.
              در این گزارش من بستانکار لیست چک هایی بوده که کشیده شده و حالا ما میخوایم بدهکار این را بفهمیم وانالیز کنیم.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                • 699

با سلام

لطفا فایل نمونه خود را با مثال در قسمت پاسخ ارسال نمایید ( مهم نیست پاسخ های ارسالی شما درست باشند یانه مهم محتوای نمونه مد نظر شماست )
                سلامت باشید میر

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
                  • 218
                  • 17.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
                  با سلام

لطفا فایل نمونه خود را با مثال در قسمت پاسخ ارسال نمایید ( مهم نیست پاسخ های ارسالی شما درست باشند یانه مهم محتوای نمونه مد نظر شماست )
                  سلامت باشید میر

همین فایل که خودتون زحمت کشیدید رو منظورم همین که روش کار کردید و برام ارسال کردید در پست که برام ارسال کردید رو نگاه کنید ؟

- - - Updated - - -

اینجا زحمت کشیدید این فایل رو میگم اینجا لطفا نگاه کنید
                  ولی مهندس ای کاش میذاشتید از طریف نرم افزار anydesk یا هر نرم افزار از راه دور باهم یه مرور میکردیم شاید اینجوری بیشتر درکی از موضوع رو تصور کنید و راحتتر به نتیجه برسید

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                    • 699

با سلام

لطفافایل ضمیمه را بررسی نمایید.

توضیج : ابتدا در شیت Kham(3) یکی از کدتفضیل را فیلتر کرده سپس آن را کپی و به خانه Sheet6 برده حال به این شیت یک نگاه بیاندازید .

توجه داشته باشید که فرمولها بصورت آرایه ای است و اگر از این حالت درآمد کلیدهای Shift+enter+Ctrl را باهم فشار دهید.دو آکولاد اول و آخر فرمول نشان دهنده آرایه ای بودن فرمول است.

موفق باشید میر
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
                      • 218
                      • 17.00

سلام مجدد تشکر میکنم از شما و وقتی که گذاشتید
                      ولی نه متاسفانه این موضوع نیست یه درست متوجه حرفام نشدید بقرآن من اصلا دنبال مزاحمت جنابعالی نیستم من فقط میخوام موضوع رو تلفنی برای شما توضیح بدم که وقتی که میذارید متوجه شده باشید

مجدد موضوع رو توضیح میدم.
                      من یه سری چک کشیدم که در ماهیت بستانکار هستش با کد کل و معین 1010-300-و اون 9تا تفضیل که گفتم
                      حالا من میخوام بفهمم این چکهای من از چه کدهایی در ستون بدهکار انجام شده که بفهم صرف چه چیزهایی شده است

بدهکار = بستانکار باید باشد.

اگه اجازه میدادید تلفنی براتون توضیح بدم خیلی راحتتر متوجه شاید میشدید.

الان شما در خروجی که آخرین بار خودتون فرستادید مشخص نیست که از چی تشکیل شده اینجا شما فقط 1010-300-... رو گذاشتید اینا ستون بستانکار هستن اینا درست هستن ولی ما دنبال بدهکار این اسناد هستیم که بگیم برای چه هزینه هایی چک صادر کردیم.

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
                        • 170

سلام
                        فقط در دو صورت می‌توانید جواب کامل و دقیقی بگیرید.
                        ۱- در تمامی اسنادی که حساب چک صادره بستانکار شده، هیچ حساب دیگه‌‌ای بستانکار نشده باشه.
                        ۲- کاربری که اسناد را ثبت کرده، خلاقیت به خرج داده باشه و با استفاده از یک فیلد کمکی (مثلاً فیلد شرح یا هر اسم دیگه) طرف حسابهای چک صادره را مشخص کرده باشه. مثلاً اگر داخل یک سند ۱۰ فقره حساب بستانکار هست، عدد ۱ تا ۱۰ اختصاص بده و همون شماره را به طرف حسابهای بدهکارش هم اختصاص بده. این را باید در خروجی کاملی که از برنامه حسابداری گرفته میشه، بررسی کرد و ببینیم کاربر خلاقیت بخرج داده یا نه.

خب، اگر غیر از دو حالت بالا باشه چه اتفاقی میافته؟
                        مثال میزنم:
                        فرض کنید داخل یک سند دو حساب بستانکار دارید: یکی چک صادره ۱۵۰ واحد و یکی صندوق ۵۰ واحد. و سه حساب متفاوت بدهکار دارید؛ اولی ۱۰۰ واحد، دومی ۵۰ واحد و سومی هم ۵۰ واحد.
                        از کجا باید بفهمیم طرف چک صادره، مجموع حساب ۱۰۰ واحدی و ۵۰ واحدی دومی است یا مجموع حساب ۱۰۰ واحدی و ۵۰ واحدی سومی؟؟ این ساده‌ترین مشکلی است که ممکنه اتفاق بیفته و راه علاجش اینه که یا حالت شماره۲ وجود داشته باشه یا باید سند فیزیکیش بررسی بشه.

نتیجه اینکه اگر تمامی اسناد، یکی از دو حالت گفته شده را داشته باشند، مسأله کاملا حل شده است. در غیر این صورت بهترین کاری که میشه کرد اینه که اسنادی که دارای یکی از دو شرط بالا هستند، از سایر اسناد تفکیک بشن. دسته اول به روش سیستمی مساله‌شون حل میشه و دسته دوم با بررسی فیزیکی.

کامنت

چند لحظه..