مشکل نیاوردن کلمه در قسمت Value در Pivot Table

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

[حل شده] مشکل نیاوردن کلمه در قسمت Value در Pivot Table

سلام
    یک جدول دارم :

نام روز ساعت
    a شنبه 8
    b شنبه 10
    c یکشنبه 8
    d دوشنبه 8
    e شنبه 11
    f یکشنبه 9
    g دوشنبه 11
    از یک پیوت تیبل استفاده کرده ام.

Row tables : ساعت
    column tables: روز
    Values: نام

نتیجه :قسمت پیوت تیبل values : نام 1,1,1,1,1,... من این نتیجه را نمی خواهم

نتیجه : قسمت پیوت تیبل values : نام a,b,c,d,e,... من این نتیجه را می خواهم

با تشکر فراوان
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]
  • smartman

• 2012/01/18
    • 170

1- جدول Table1 (جدول داده) را انتخاب کنید.
    2- Power Pivot (TAB)> Add to data Model
    3- در یکی از سلولهای خاکستری زیر جدول وارد شده این فرمول را وارد کنید.

کد PHP:
    NameX:=CONCATENATEX(Table1;[Name];", "
    4- Power Pivot Home(TAB) > Pivot Table5-
    [Hour]-->Rows

6-
    [Day]-->Columns

7-
    [NameX]-->Values

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

بسیار عالی و حیرت انگیز!

خیلی ممنون که کمک کردید SmartMan

من از نسخه آفیس 2010 استفاده می کنم که Add to data model & Power Pivot ندارد
      و این ابزار در 2016 و 2019 فکر کنم 2103 هم دارد

2 سوال :

1) آیا در 2010 امکان پذیر است یا نه؟(منظور راه دیگری هست؟)

2) آیا افزونه ای خاص وجود دارد برای 2010 که گزینه Add to data model را داشته باشد؟
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
        • 170

PowerPivot empowers users of all levels to access and mashup data from virtually any source. Users can create their own compelling reports and analytical applications, easily share insights, and collaborate with colleagues through Microsoft Excel and SharePoint.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

بازم مرسی

ی راه هم با Conditional Formating پیدا کردم
          [/FONT][/CENTER]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..