ترکیب فرمول و حروف در یک سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamedb1973

• 2020/03/29
    • 10

[حل شده] ترکیب فرمول و حروف در یک سلول

با سلام و وقت بخیر
    من میخوام در یک سلول 2 تا عدد رو در کنار هم نمایش بدم به طوریکه عدد دومی در داخل پرانتز و با علامت درصد نوشته بشه. این دو تا عدد از روابط ریاضی حاصل میشن. مشکل من اینجاست که میخوام وقتی اعداد بزرگتر از هزار شدن یعنی 4 رقمی به بالا بین هر سه رقم علامت کاما گذاشته بشه مثل 765,554,454
    ولی هر کاری میکنم کاما نمایش داده نمیشه. فرمولی که برای سلول نوشتم ترکیبی از فرمول ریاضی و متن هستش. عکش رو براتون فرستادم.
    فایل های پیوست شده
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

به شرطی که خانه مقدار های شما در خانه های a2 , b2 باشند . میتوانید از فرمول زیر استفاده کنید.

کد:
    =text(a2,"###,###")&"("&text(b2,"0.0%")&")"
    موفق باشید میر

کامنت

• hamedb1973

• 2020/03/29
      • 10

ممنون از جوابتون
      چیزی که شما گفتین رو پیاده کردم ولی برای درصد اشتباهی میزنه.
      یه سوال دیگه اینکه میتونم به جای a2 و b2 فرمول بنویسم.
      و سوال آخر اینکه اگه بخوام که اعداد مثبت با رنگ سبز و اعداد منفی با رنگ قرمزنوشته بشن باید چیکار کنم برای هر 2 عدد

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

سلام

ج س 1-اگر فرمول زیر جواب داد که مشکل شما حل شده ولی اگر جواب نداد لطفا یک فایل نمونه ارسال کنید

کد:
        =TEXT(A1,"###,###")&" "&"("&TEXT(C1/100,"0.0%"&")")
        ج س 2 - دوست عزیز این تابع در این فرمول مقدار موجود در خانه تعریف شده را به فرمتی که ما تعریف میکنیم نمایش می دهد. حال اگر فرمول شما مقداری را برمیگرداند که با فرمت تعریف شده هماهنگی داشته باشد بله در غیر اینصورت با خطا موجه خواهید شد.مثال زیر را امتحان کنید در خانه های b1 , c1 مقدار عددی وارد کنید.

کد:
        =TEXT(B1*C1,"###,###")
        ج س 3 - میتوانید از قسمت Format Cells استفاده کنید .
        ابتدا محدود مورد نظر ویا حتی بیشتر را انتخاب کرده و سپس کلید های Ctlr+1 فشار دهید و در قسمت Type فرمت زیر را انتقال دهید.
        کد:
        [B][Green]General;[Red]-General;0[/B]
        میتوانید به جای green از Blue ویا .... نیز استفاده نمایید.
        موفق باشید میر
        Last edited by majid_mx4; 2020/03/30, 12:50.

کامنت

• hamedb1973

• 2020/03/29
          • 10

خیلی ممنون
          مشکلم حل شد
          دو تا سوال دیگه دارم
          سوال اول اینکه اگه من بخوام در صورتی که مقدار یه سلول از مقدار یک سلول دیگر بیشتر یا کمتر باشد رنگ سلول سبز یا قرمز شود باید چیکار کنم. فایل اصلی خودم رو براتون فرستادم. در این فایل من میخوام که اگر مقدار سلول های ستون c (قیمت فروش هر سهم) از مقدار سلول های ستون b (قیمت خرید هر سهم) بیشتر باشد رنگ عدد سلول c سبز باشه و اگر کمتر باشد قرمز باشه. میخوام یک فلش سبز یا قرمز هم کنار عدد ستون c نمایش داده بشه.
          سوال دوم اینکه میخوام سلول های ستونهای d و f و h در صورتی که بزگتر از 0 بودن سبز باشن و اگه منفی بودن قرمز باشن. ولی چون این ستونها ترکیبی از فرمول و متن هستن نمیدونم از چه راهی برم.
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..