فیلتر کردن و مقایسه دو ستون شامل حروف و نتایج در ستون سوم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • narmaki

• 2014/07/30
    • 23

[حل شده] فیلتر کردن و مقایسه دو ستون شامل حروف و نتایج در ستون سوم

با سلام
    من سه تا ستون دارم که شامل موارد زیر است
    ستون اول شامل یکسری کلمه
    ستون دوم شامل جملات زیادی که ممکن هست بعضی از کلمات ستون اول در این ستون باشه
    ستون سوم:میخوام کلماتی که از ستون اول در ستون دوم دقیقا جلو خودش همون سطر ولی در ستون سوم نمایش داده بشه که من متوجه بشم که چه کلماتی در کدوم سطرهای ستون دوم تکرار شده و جلو همون سطر ولی در ستون سوم آورده بشه.

توضیحات..در عکس و فایل اکسل توضیحات رو دادم ..ممنون از همه دوستان و مدیریت محترم.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

لطفا امتحان کنید!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• narmaki

• 2014/07/30
      • 23

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

لطفا امتحان کنید!
      با سلام و عرض تبریک سال نو...دوست من عالی بود فقطیک خواهش داشتم و یک مشکل وجود داشت که داخل عکس پیوست کردم ممنونم اگر رفع ایراد بشه...
      تو نتیجه جستج. یک کلمه پایین تر رو نمایش میده .
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

ممنون و خواهش
        سال نو شما هم مبارک!

سوال اول شما : جابجایی

کد:
        =IFERROR(INDEX($A$2:$A$8,AGGREGATE(15,6,(ROW($A$2:$A$8)-1)/(ISNUMBER(SEARCH($A$2:$A$8,B2))),1)),"NONE")
        سوال دوم و مهم شما : چندین گزینه

ی کم درسر دارد، البته اگر تونستم ارسال خواهم کرد
        با vb امکان پذیر است که متاسفانه من بلد نیستم معذرت

امیدوارم که دیگر دوستان زحمت آن را بکشند و پیشاپیش من تشکر می کنم
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..