محدود کردن یک سلول بر اساس سلول دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • احسان رنجبر

• 2019/09/23
    • 25
    • 44.00

[حل شده] محدود کردن یک سلول بر اساس سلول دیگر

با سلام و تبریک سال نو
    در فایلی که ضمیمه کردم دوتا ستون دارم که به طور مثال میخوام در صورتی بتوان سلول b2 را پر کرد که سلول c2خالی نباشد یه به عبارتی زمانی که سلول c2 باشد امکان پر کردن سلول b2 وجود داشته باشد
    با استفاده از فرمول not(isblank(c2) در دیتا ولیدشین میتوان یک سلول رو محدود کرد ولی من برای تک تک سلول های ستون b میخوام این کار انجام بشه و دقیقا هر سلول محدود بر سلول کنار خود باشد(سلول b10 با c10 و یا ...)
    سوال:وقتی برای کل ستون b ، دیتا ولیدیشن رو فعال میکنم، چه فرمولی را باید وارد کنم؟
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تیک Ignor را بردار لطفا

C2:C? انتخاب کن

کد:
    =$B2<>""
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• احسان رنجبر

• 2019/09/23
      • 25
      • 44.00

سلام
      خیلی خیلی ممنونم

کامنت

چند لحظه..