با سلام
دوست عزیز
از اینکه به بنده لطف دارید سپاسگزارم
امروز دستورات شما را چک کردم و دیدم که تغییر انجام میشود
برای امتحان کافیست قبلا از جابجایی شیت ها نام هرکس را در شیت خود ثبت کنید. مثلا در خانه a3
بعد آن شیتها را جابجا کنید شیت مثلا شیت اول را بجای شیت 4 و شیت دوم را به جای شیت اول ببرید.
حال ازکد خود استفاده کنید. و نام شیت ها را با نامهای نوشته شده توسط خودتان در A3 مقایسه کنید.
و نتیجه را اعلام کنید.
موفق باشید میر
تغییر اطلاعات
Collapse
X
-
سلام استادبا سلام
پایه شماره ردیفها دستور زیر است که شروع به شمارش تعداد ردیف ها در ستون A میکند. و میگویم برای هر ردیف تا آخرین ردیف
و با این کد میگیم که اگر آن ردیف مساوی بودچکاری انجام شود چون اطلاعات مورد نظر ما در ستون دو م آن قرار دارد پس از offset استفاده میکنم و میگویم دومین خانه بعد ازکد:For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row)
ردیف اول یعنی ردیف اول از نظر شمارشی صفر در نظر گرفته میشود.
این پاسخ شما لطفا شما هم به پرسش بنده در پست قبلی پاسخ دهید.(بنده دوبار اخطار......)کد:If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
موفق باشید میر
من چک کردم تغیر تام هم دادم مشکلی وجود نداشت ولی نظر به احترام شما من کد را غیر فعال کردم
- - - Updated - - -
سلام استادبا سلام
پایه شماره ردیفها دستور زیر است که شروع به شمارش تعداد ردیف ها در ستون A میکند. و میگویم برای هر ردیف تا آخرین ردیف
و با این کد میگیم که اگر آن ردیف مساوی بودچکاری انجام شود چون اطلاعات مورد نظر ما در ستون دو م آن قرار دارد پس از offset استفاده میکنم و میگویم دومین خانه بعد ازکد:For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row)
این پاسخ شما لطفا شما هم به پرسش بنده در پست قبلی پاسخ دهید.(بنده دوبار اخطار......)کد:If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
موفق باشید میر
من چک کردم تغیر نام هم دادم مشکلی وجود نداشت ولی نظر به احترام شما من کد را غیر فعال کردمLeave a comment:
-
با سلام
موفق باشید میرLeave a comment:
-
سلامبا سلام
لطفا توجه داشته باشید که کد های ارسالی بر اساس داده شما نوشته شده بود به هر روی میتوانید این کد را جایگزین کد قبلی کنید.
بنده دوبار اخطار در مورد تغییر نام در لیست یوزرها و به تبع آن تغییر نام شیت توسط کد ارسالی شما فرستادم این کد ایراد دارد در صورت جابجایی شیت ها احتمال تغییر اطلاعات اشخاص به نام دیگران می باشد .
موفق باشید میرکد:Private Sub CommandButton1_Click() 'Variant Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If 'UserName = TextBox4.Text UserName = ActiveSheet.Name Password = CStr(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then ' Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = CStr(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End Sub
عالی بود فقط یچیزی را من تو این کد متوجه نمیشم ممنون میشم که راهنمایم کنید
تو این کد ما ستون B را تغییر میدیم ولی من متوجه نشدم که از کجا ستون B انتخاب شده که احیانا اگه پسورد من تو ستون A یا C بود اون را جایگزین کنم
یا به عبارت دیگه بخوام یوزر نیم را تغییر بدم
باید در این کد تغییر ایجاد کنم
کد PHP:If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
Leave a comment:
-
با سلام
لطفا توجه داشته باشید که کد های ارسالی بر اساس داده شما نوشته شده بود به هر روی میتوانید این کد را جایگزین کد قبلی کنید.
بنده دوبار اخطار در مورد تغییر نام در لیست یوزرها و به تبع آن تغییر نام شیت توسط کد ارسالی شما فرستادم این کد ایراد دارد در صورت جابجایی شیت ها احتمال تغییر اطلاعات اشخاص به نام دیگران می باشد .
موفق باشید میرکد:Private Sub CommandButton1_Click() 'Variant Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If 'UserName = TextBox4.Text UserName = ActiveSheet.Name Password = CStr(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then ' Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = CStr(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End SubLeave a comment:
-
سلام
ممنون از فایل زیباتون
من داشتم فایل را برسی میکردم با یه مشکل مواجه شدم
مشکل اینجاست که وقتی تغییر پسورد را تا زمانی که از عدد استفاده میکنم میدم همه چیز عادی هستش
ولی هنگامی که برای مثال میخوام پسور کاربر اول (احمد امینی را از 1 به Ahmad تغییر بدم خطا میده
خطا هم به این علت هست که وقتی رمز عبور قبلی 1 رو به Ahmad تغیییر میدم در شیت User List رمزعبور احمد یا برابر 0 میشه کاربرای دیگه هم همچنین
فایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
بسیار خرسندم که مشکل شما حل شده ولی هشدار داده شده دراین پست را نیز در نظر بگیریدبا سلام
کد تغییر نام شیت را چک نکردم ولی از دستورات نوشته شده احتمالا اینکار انجام نمی شود.
یا اگر هم انجام شود از روی شماره شیت است و نه نام آن باز هم می گویم بنده کد شما را چک نکردم بهتر است برای امتحان در یکی از خانه های آنها شماره گذاری کنید و سپس یکی از شیت ها را جابجا کنید و شیت جابجا شده را تغییر نام دهید اگر شماره شیت ها با نام آنها درست درآمد حتما درست است ولی بنده بعید می دونم .
احتمال این کد باعث جابجایی اطلاعات در شیت یعنی تغییر اطلاعات یک کاربر برای کاربر دیگر میشود.
پایدار باشید میر
تن درست باشید میرLeave a comment:
-
با سلام مجددبا سلام
لطفا 2 کد زیر را به جایگزین کد قبلی کنید.
کد:Private Sub CommandButton1_Click() Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = TextBox4.Text Password = Val(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then ' Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End Subپایدار باشید میرکد:Private Sub UserForm_Activate() TextBox4.Text = ActiveSheet.Name End Sub
ممنون استاد عالی با یه تغییر کوچلودر کد شما به نتیجه دل خواه رسیدم
کد PHP:Private Sub CommandButton1_Click()
Dim Sh As Worksheet
Dim UserName As String
Dim Password As String
Dim Cell As Range
Dim c As Long
If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then
MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند"
Exit Sub
End If
'UserName = TextBox4.Text
UserName = ActiveSheet.Name
Password = Val(TextBox1.Text)
For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row)
If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
' Cell.Value = Val(TextBox4.Text)
Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text)
MsgBox "تغيير رمز انجام شد"
Exit Sub
End If
Next Cell
MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد"
Exit Sub
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by Meysam6335; 2020/04/03, 22:21.Leave a comment:
-
با سلام
کد تغییر نام شیت را چک نکردم ولی از دستورات نوشته شده احتمالا اینکار انجام نمی شود.
یا اگر هم انجام شود از روی شماره شیت است و نه نام آن باز هم می گویم بنده کد شما را چک نکردم بهتر است برای امتحان در یکی از خانه های آنها شماره گذاری کنید و سپس یکی از شیت ها را جابجا کنید و شیت جابجا شده را تغییر نام دهید اگر شماره شیت ها با نام آنها درست درآمد حتما درست است ولی بنده بعید می دونم .
احتمال این کد باعث جابجایی اطلاعات در شیت یعنی تغییر اطلاعات یک کاربر برای کاربر دیگر میشود.
پایدار باشید میرLeave a comment:
-
با سلام
لطفا 2 کد زیر را به جایگزین کد قبلی کنید.
کد:Private Sub CommandButton1_Click() Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = TextBox4.Text Password = Val(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then ' Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End Subپایدار باشید میرکد:Private Sub UserForm_Activate() TextBox4.Text = ActiveSheet.Name End Sub
Last edited by majid_mx4; 2020/04/03, 20:36.Leave a comment:
-
با سلام مجددبا سلام
لطفا کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید.
موفق باشید میرکد:Private Sub CommandButton2_Click() Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = Val(TextBox4.Text) Password = Val(TextBox1.Text) ' نام شيت پسوردها ("User List") کد For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End Sub
ممنون استاد عالی بود تکس باکس نام کاربری حذف شد
ولی به گمونم من نتونستم خوب منظورم را بیان کنم
تو این کد شما هر کاربری اگه یوزر نیم پسورد کس دیگه را داشته باشه راحت میتونه اون را تغیر بده فرقی نمی کنه که کاربر 1 یا دو یا3...
من میخوام که شرط برای تغییر رمزعبور ملاک با برابر بودن نام شیت فعال با Book Name در شیت رمز عبور(User List) باشه
یعنی اگر در شیت Ahmad Amini بودم بره تو Book Name و ردیف احمد امینی را پیدا کنه و در صورت مطابقت رمز عبور قبلی رمز عبور جدید جایگزین بشه
امید وارم منظورم را درست رسونده باشم و اینقدر شما را به ضخمت نندازم.
یه نکته ای را بگم با کدی که در شیت User List هست با تغییر هریک از نام های Book Name نام شیت ها هم تغییر میکنه
کد PHP:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim lCount As Long
If Target.Cells.Count > 1 Then Exit Sub
On Error Resume Next
If Not Intersect(Target, Range("C1:C5")) Is Nothing Then
For lCount = 1 To Sheets.Count
If Sheets(lCount).Name <> Me.Name Then
Sheets(lCount).Name = Me.Cells(lCount, "C")
End If
Next lCount
End If
End Sub
Leave a comment:
-
با سلام
لطفا کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید.
موفق باشید میرکد:Private Sub CommandButton2_Click() Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = Val(TextBox4.Text) Password = Val(TextBox1.Text) ' نام شيت پسوردها ("User List") کد For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End SubLeave a comment:
-
با سلام
با عرض پوزش بخاطر اشتباه رخ داده لطفا دستورات زیر را جایگزین دستورات قبلی کنید.
سلامت باشید میرکد:Private Sub CommandButton3_Click() Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = Val(TextBox4.Text) Password = Val(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End Sub
با سلام مجدد
ممنون از کد زیباتون و وقتی که برای بنده گذاشتین
اگه بجای وارد کردن نام کاربری خودش نام شیت را میگرفت و اون قسمت نام کاربری حذف میشود به نظر من بهتر و یوزرفرم خلوتر میشود
چون در قسمت پسورها یک سطون به نام Book Name هست که اسم شیت ها در اونجا هست من تو فایل پیوست قبلی یادم رفته بود که اون را اضافه کنم در فایل پیوست جدید اونها را قرار دادم
ممنون میشم کمکم کنید
بازم از شما پوزش میطلبم که وقت گران بهای شما را گرفتمفایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
با سلام
با عرض پوزش بخاطر اشتباه رخ داده لطفا دستورات زیر را جایگزین دستورات قبلی کنید.
سلامت باشید میرکد:Private Sub CommandButton3_Click() Dim Sh As Worksheet Dim UserName As String Dim Password As String Dim Cell As Range Dim c As Long If Val(TextBox2.Text) <> Val(TextBox3.Text) Then MsgBox "تکرار رمز همخواني ندارند" Exit Sub End If UserName = Val(TextBox4.Text) Password = Val(TextBox1.Text) For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row) If UCase(Cell.Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then Cell.Value = Val(TextBox4.Text) Cell.Offset(0, 1) = Val(TextBox2.Text) MsgBox "تغيير رمز انجام شد" Exit Sub End If Next Cell MsgBox " رمز يا نام کاربري وارد شده صحيح نمي باشد" Exit Sub End SubLeave a comment:
Leave a comment: