تغییر اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام
    پایه شماره ردیفها دستور زیر است که شروع به شمارش تعداد ردیف ها در ستون A میکند. و میگویم برای هر ردیف تا آخرین ردیف
    کد:
    For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row)
    و با این کد میگیم که اگر آن ردیف مساوی بودچکاری انجام شود چون اطلاعات مورد نظر ما در ستون دو م آن قرار دارد پس از offset استفاده میکنم و میگویم دومین خانه بعد از
    ردیف اول یعنی ردیف اول از نظر شمارشی صفر در نظر گرفته میشود.

کد:
    If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
    این پاسخ شما لطفا شما هم به پرسش بنده در پست قبلی پاسخ دهید.(بنده دوبار اخطار......)

موفق باشید میر

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام
      پایه شماره ردیفها دستور زیر است که شروع به شمارش تعداد ردیف ها در ستون A میکند. و میگویم برای هر ردیف تا آخرین ردیف
      کد:
      For Each Cell In Sheets("User List").Range("A2:A" & Sheets("User List").Range("A65536").End(xlUp).Row)
      و با این کد میگیم که اگر آن ردیف مساوی بودچکاری انجام شود چون اطلاعات مورد نظر ما در ستون دو م آن قرار دارد پس از offset استفاده میکنم و میگویم دومین خانه بعد از

کد:
      If UCase(Cell.Offset(, 2).Value) = UCase(UserName) And UCase(Cell.Offset(, 1).Value) = UCase(Password) Then
      این پاسخ شما لطفا شما هم به پرسش بنده در پست قبلی پاسخ دهید.(بنده دوبار اخطار......)

موفق باشید میر
      سلام استاد
      من چک کردم تغیر تام هم دادم مشکلی وجود نداشت ولی نظر به احترام شما من کد را غیر فعال کردم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام
      کد:

کد:

موفق باشید میر
      سلام استاد
      من چک کردم تغیر نام هم دادم مشکلی وجود نداشت ولی نظر به احترام شما من کد را غیر فعال کردم
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

دوست عزیز
        از اینکه به بنده لطف دارید سپاسگزارم
        امروز دستورات شما را چک کردم و دیدم که تغییر انجام میشود
        برای امتحان کافیست قبلا از جابجایی شیت ها نام هرکس را در شیت خود ثبت کنید. مثلا در خانه a3

بعد آن شیتها را جابجا کنید شیت مثلا شیت اول را بجای شیت 4 و شیت دوم را به جای شیت اول ببرید.
        حال ازکد خود استفاده کنید. و نام شیت ها را با نامهای نوشته شده توسط خودتان در A3 مقایسه کنید.

و نتیجه را اعلام کنید.

موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..