اختلاف بین دو تاریخ شمسی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamedb1973

• 2020/03/29
    • 10

[حل شده] اختلاف بین دو تاریخ شمسی

با سلام
    من دو ستون دارم که تو یکی از ستونها تاریخ خرید و تو یکی دیگه تاریخ فروش نوشته شده.
    تاریخ ها به شمسی نوشته شدن.
    میخوام که تاریخ فروش رو از تاریخ خرید کم کنم. در واقع میخوام تعداد روزهای بین این دو تاریخ رو بدست بیارم و در یک ستون دیگه بنویسم.
    چه جوری باید اینکار رو انجام بدم. آیا تابعی برای اینکار وجود داره؟؟؟
    ممنون
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

برای این کار راههای مختلفی است توابع - افزونه های تاریخ شمسی - vb

بستگی به نیاز شما دارد اما بهترین راه استفاده از افزونه تاریخ شمسی که اکثر نیازهای مربوط به تاریخ شمسی مثل جمع و تفریق دو تاریخ و اضافه و کم کردن عدد از تاریخ و .. دارد، پیشنهاد می شود .
    این افزونه باید دانلود شود (بصورت یک ماژول است) و در قسمت Add - in اکسل اضافه شود بعد استفاده شود

در همین سایت اون بالا سمت چپ سرچ کنید لطفا
    مطالب مفیدی در این زمینه هست

در لینک زیر هم آقای بحرانی عزیز هم ی فایل گذاشتند فکر کنم داخلش ی ماکرو دارد در قسمت vb. آن ماکرو را کپی کنید به فایل خودتان

[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hamedb1973

• 2020/03/29
      • 10

ممنون از جوابتون
      ولی خوب متوجه نشدم
      جستجو کردم ولی چیزی گیرم نیومد
      میشه دقیقتر توضیح بدین

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

هر آنچه که می دانید یا نمی دانید در این زمینه در داخل فایل Pdf آمده است . پس با دقت بخوانید لطفا

بعد از اضافه کردن این Add - in به فایل خودتان (که تمامی مراحل در pdf آمده است ) در اکسل مساوی(=j ) در یک سلول
        بزن همه توابع تاریخ شمسی میاد

دومین را انتخاب کن تابع مورد نیاز شما =J_DIFF()

کار تمام شد
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..