نشان دادن داده های جدول در نمودار دایره ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alijorjani

• 2019/08/01
    • 31
    • 59.00

پرسش نشان دادن داده های جدول در نمودار دایره ای

سلام دوستان..من یک جدول دارم دارای محصول یک تا شش و سطر سال 87 و 88 وقتی نمودار دایره ای سه بعدی ایجاد میکنم فقط داده های سال 87 را نشان میده چطور میشه داده سال 88 را هم کنار اون نمایش بده.. ممنون میشم راهنمایی کنید
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

چقدر خوب می شد که یک فایل نمونه می گذاشتید تا من یا دیگر دوستان براحتی جواب شما را ارسال می کردیم

الان معلوم نیست که 6 محصول شما در ستون قرار گرفتند یا سطر؟

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• alijorjani

• 2019/08/01
      • 31
      • 59.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

چقدر خوب می شد که یک فایل نمونه می گذاشتید تا من یا دیگر دوستان براحتی جواب شما را ارسال می کردیم

الان معلوم نیست که 6 محصول شما در ستون قرار گرفتند یا سطر؟

مرسی
      سلام اینم فایل نمونه نمودار دایره ای.xlsx
      Last edited by alijorjani; 2020/04/04, 21:27.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

امتحان کنید لطفا

دستت درد نکنه باعث شدی یاد بگیرم

آخه بلد نبودم
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..