سلام و روز خوش به دوستان
من یه ماکرو نوشتم به شرح زیر:
می خوام پس از ورود مقادیر در خانه های O1 و Q1 که مقادیر بر اساس اونها فیلتر میشه، ماکرو فعال شه و عملیات مورد نظر که فیلتر ستون ششم بر اساس خانه های تو و کیو 1 است صروت بگیره.
با ماکرویی که من نوشتم، پس از ورود اطلاعات می بایست به صورت اصطلاحاً دستی ماکرو رو اجرا کنم (مثلا فشردن Cntr+q یا Run Macro یا ایجاد Shape و لینکش به واکرو مورد نظر). در صورتیکه می خوام به محض ورود اطلاعات در خانه های O1 و Q1 ماکرو سریعا اجرا بشه.
امیدوارم منظورم رو به خوبی بیان کرده باشم.
با تشکر از شما
من یه ماکرو نوشتم به شرح زیر:
کد:
Sub Macro1() ' ' Macro1 Macro ' ' Keyboard Shortcut: Ctrl+q ' If Range("Q1").Value = 0 Then ActiveSheet.ListObjects("TR_Day").Range.AutoFilter Field:=6, Criteria1:= _ ">=" & Range("O1"), Operator:=xlAnd, Criteria2:="<=" & 1E+16 Else ActiveSheet.ListObjects("TR_Day").Range.AutoFilter Field:=6, Criteria1:= _ ">=" & Range("O1"), Operator:=xlAnd, Criteria2:="<=" & Range("Q1") End If End Sub
می خوام پس از ورود مقادیر در خانه های O1 و Q1 که مقادیر بر اساس اونها فیلتر میشه، ماکرو فعال شه و عملیات مورد نظر که فیلتر ستون ششم بر اساس خانه های تو و کیو 1 است صروت بگیره.
با ماکرویی که من نوشتم، پس از ورود اطلاعات می بایست به صورت اصطلاحاً دستی ماکرو رو اجرا کنم (مثلا فشردن Cntr+q یا Run Macro یا ایجاد Shape و لینکش به واکرو مورد نظر). در صورتیکه می خوام به محض ورود اطلاعات در خانه های O1 و Q1 ماکرو سریعا اجرا بشه.
امیدوارم منظورم رو به خوبی بیان کرده باشم.
با تشکر از شما
کامنت