border در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza1401

• 2019/03/16
    • 12

پرسش border در اکسل

سلام وقت بخیر دوستان

من یک فایل اکسل دارم ، که میخوام بعضی از سلول ها رو که انتخاب میکنم رنگ و اندازه برد دور سلولها بصورت خاصی باشه
    و این کار بصورت روتین انجام میشه ؛ نمیخوام مدام هی سلول های مختلف رو انتخاب کنم ّ برم تو borrder>format cell>tab border ، میخوام بصورت پیش فرض یک بردر رو ثبت کنم ، که هرجا خواستم راحت انتخابش کنم
    ایا ممکنه ، البدون بدون ماکرو نویسی

سپاس از شما
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

Home>Cell styles>New style...

در اینجا از قبل کلی Style پیش فرض وجود دارد علاوه بر این درمسیر یاد شده شما می توانید استایل دلخواه خود را ایجاد و Save کنید در نتیجه اون بالا اضافه خواهد شد
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• reza1401

• 2019/03/16
      • 12

سپاس از شما اما نمیشه این روش وضعیت صرفا برای یک سلول قابل انجام است
      مثلا به عکس زیر نگاه کنین که دو بلوک جداگانه است خطوط افقی هر بلوک نباشه
      Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	196.1 کیلو بایت
ID:	137640

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

دوست عزیز

متاسفانه غیر ممکن است مگر با VB، که من بلد نیستم
        البته دیگر دوستان در زمینه VB بسیار قدرتمند هستند

چون Inside border در آنجا غیر فعال است
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..