باز کردن رمز یک شیت با ماکرو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Sepid77

• 2020/04/11
    • 7
    • 48.00

[حل شده] باز کردن رمز یک شیت با ماکرو

سلام 1- من میخام یکی از شیت های اکسلم را مخفی کنم طوری که کسی نتواند بدون زدن رمز وارد آن شده و آن را ببیند . چه برنامه ای برایش بنویسم؟
    2- من دکمه ای طراحی کردم که وقتی آن را میزنم بره روی شیت مد نظرم - ولی چون اون شیت پسوورد داره نمیتونم براش تعریف کنم که پسوردش رو چه جوری بیاره بزنم که بقیه برنامه ام رو بنویسم
    خواهششا یکی کمک کنه خیلی کارم بهش گیره

توضیح بیشتر ---- : میخام برنامه ماکروم یه قسمتیش شامل این بشه که بتونه پسوورد شیت را بیاورد داخل باکس تا بزنم
    اینو چه جوری برنامه اش رو بنویسم
  • mvalaei68

• 2019/09/03
    • 21
    • 75.00

سلام با کسب اجازه از اساتید محترم این فایلو ببینید و توضیحات داخل شو بخوانید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• Sepid77

• 2020/04/11
      • 7
      • 48.00

سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما
      فایلی که دادید بررسی کردم شما فقط برای دکمه تونستید رمز بگذارید ولی کاربر میتواند شیت مخفی ده را از پایین صفحه unhide کند و رمز نمیخواهد

من میخام وقتی روی دکمه ای که داخل شیت گذاشتم میزنم برای اون شیت پروتکتت با رمز مد نظرم رو اعمال کنه . این قسمت حل شه مخفی کردن شت و غیره را انجام میدهم

کامنت

• mvalaei68

• 2019/09/03
        • 21
        • 75.00

نه این طور نیست ، گزینه unhide کاملا غیرفعاله چطور میگید کاربر می تونه از پایین صفحه unhide کنه،اگه اینطوره اسکرین بگیرید تا ببینیم

کامنت

• Sepid77

• 2020/04/11
          • 7
          • 48.00

اولش که باتن رو هنوز نزدید غیر فعاله بعدش که یه بار رمز و میزنی باز میشه دوباره که هاید میکنی دیگه نه دمکه کار میکنه و نه اینکهگزینه انهاید غیرفعال

- - - Updated - - -

من فایل ام فقط یه شیت رو میخام هاید کنم اگر این کد ها را توی ورک شیت بزنم باعث نمیشه اونا مشکل پیدا کنه؟
          اگر فایل رو xlsm سیو نکنم چی میشه؟
          چون من فایلم xlsb هستش و کلی ماکرو داره نمیخام تغییر بدم

کامنت

• mvalaei68

• 2019/09/03
            • 21
            • 75.00

شما میتونی یه باتن بزاری که دوباره هایدش کنی و اگر هم نخواهی اینکارو بکنی و حتی اگه به صورت دستی هاید کنی وقتی فایلو ببندی باز کنی گزینه آنهاید غیرفعاله ودرضمن تحت هرشرایطی این دکمه کار میکنه و اینکه میگی دکمه کار نمیکنه نمیتونم درک کنم،به هر حال اگه روی حرفات هستی و کارت راه نمی افته اساتید حرفه ای در این تالار هستند که کمکتون می کنند

کامنت

• Sepid77

• 2020/04/11
              • 7
              • 48.00

درست شد آقا دمت گرم خیلی خوب راهنمایی کردی اشتباه از من بود یه قسمتش نمیدونشتم اگر ببندم باز کنم درست میشه خیلی خوب بود تشکر میکنم
              اگر نمیفرستادی این فایلو هنوز داشتم کله ملق میزدم مرررسییییییییی

کامنت

چند لحظه..