ایجاد زیرمجموعه در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamedb1973

• 2020/03/29
    • 10

پرسش ایجاد زیرمجموعه در اکسل

با سلام و وقت بخیر
    من میخوام که تاریخچه معاملات خودم رو ثبت کنم و برای اینکار میخوام از اکسل استفاده کنم. من میخوام که برای هر معامله یک ردیف ایجاد کنم به طوری که این ردیف خودش شامل چند تا ردیف دیگه به عنوان زیرمجموعه باشه. میخوام که جزییات هر معامله رو در زیرمجموعه های هر ردیف ثبت کنم. میخوام که کنار هر ردیف یک علامت بعلاوه باشه تا هر وقت که روی بعلاوه کلیک کردم جزییات نمایش داده بشه. یک عکس براتون فرستادم تا منظورم رو بهتر متوجه بشین.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

فایل نمونه کوتاه بفرستید لطفا
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hamedb1973

• 2020/03/29
      • 10

متاسفانه فایل نمونه ندارم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

امتحان کنید لطفا!

اشکال ندارد که فایل نمونه ندارید

اگر سوال داشتید اجازه دهید من بدانم
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hamedb1973

• 2020/03/29
          • 10

هنوز نتونستم جوابم رو بگیرم. شایدم نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم.
          دو تا عکس براتون پیوست کردم که فکر کنم منظورم رو متوجه بشین.
          در عکس اولی یک لیست داریم که هر ردیف شامل اطلاعات کلی مربوط به هر محصول هستش. همانطور که در عکس اولی مشاهده میکنید کنار هر ردیف یک فلش وجود داره که با کلیک کردن روی این فلش لیست دیگری نمایش داده میشه که در واقع جزییات رو نمایش میده که در عکس دومی این رو می بینید. خلاصه من میخوام که همچین لیستی رو در اکسل پیاده کنم. اگه میتونین کمکم کنید.
          فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام دوست عزیز،

در فایل ارسالی قبلی، من 3 روش را بعنوان نمونه و راهنمایی کلی و پیشنهادی خدمتان اشاره کردم اون چیزی که شما انتظار دارید
            امکان پذیر است با vb , اما در غالب یک پروژه که شما می توانید در خواست پروژه را در لینک زیرارائه دهید.
            مراحل انجام پروژه ۱- تکمیل فرم سفارش: در اولین قدم جهت درخواست پروژه شما می‌بایست فرم سفارش پروژه (فرم پایین صفحه) را تکمیل نمایید. تعیین دقیق […]

با احترام
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..