چه طور میتوانم نفرات را در اکسل جمع کنم به عدد خروجی بگیرم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

[حل شده] چه طور میتوانم نفرات را در اکسل جمع کنم به عدد خروجی بگیرم

سلام خسته نباشید
    من دقیقا نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم شرمنده اگه جای نامناسبی مطرح کردم
    من یک اکسل دارم که شیفت های کاری 24 و 48 نفرات ثبت میشه با نام فرد و تاریخ حضور و انتهای جدول تعداد شیفت کاری هر فرد جلوی اسمش به عدد ثبت میشه حالا میخواستم کمک بگیرم چطور میتونم فرمولی بدم هر فرد رو تو جدول اصلی سرچ کنه با نام و تعداد شیفت های کاریش رو در اکسلی که ضمیمه کردم c35 تا c39 حساب کنه و به صورت عدد ثبت کنه
    اگه آموزشی هست زحمتی نیست برام بفرستید یا اینکه همین جا توضیح بدید یا زحمت اکسل رو بکشید ممنون میشم(اگه آموزش بدید که چه بهتر)
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

امتحان کنید لطفا!

کد:
    =countif($b$4:$b$33,b35)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..