ساخت یک pivate table از چند فایل اکسل مجزا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m42950251
    • 2017/09/03
    • 1

ساخت یک pivate table از چند فایل اکسل مجزا

با سلام و احترام
    بنده چند فایل اکسل دارم که کاملا از نظر ساختاری و سر ستون مشابه هم هستند ولی به دلیل حجم زیاد و طول کشیدن محاسبات به تفکیک سال جدا کردم
    حالا نیاز دارم تا یک pivate table مشترک از تمامی فایلها ایجاد کنم. ولی نمیخواهم که فایلها را با هم ادغام کنم. هر کدام از فایها هم دارای pivate table خودشون هستند.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

نمی دانم از کدام نسخه اکسل استفاده می کنید می توانید از Power Pivot - Power Qurry استفاده کنید

پیشنهاد می شود همه داده ها حتما در Table باشد
    می توانید از Pivot table Wizard استفاده کنید (Alt+D+P) 4 گزینه دارد گزینه های 3 و 4

با احترام
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..