مقایسه دو شیت و تکمیل اطلاعات ناقص ردیف های موجود در شیت دوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zeyner
    • 2020/04/29
    • 1
    • 0.00

پرسش مقایسه دو شیت و تکمیل اطلاعات ناقص ردیف های موجود در شیت دوم

سلام به اعضای سایت

من یک فایل اکسل دارم با دو شیت
    شیت اول منبع من محسوب میشه
    و شیت دوم جزئی از اطلاعات شیت اول رو داره که یک ردیف اون ناقص هست
    حالا سوال اینجاست که چطوری میشه از فرمول تابع یا هر چیز دیگه ای استفاده کنم تا بهش بفهمونم کسانی که نام و نام خانوادگی و سن(که میشه 3 تا سلول) اونها در دو شیت یافت شده ، از شیت دوم محل تولد رو به شیت اول ، ستون محل تولد وارد کنه

نمونه فایل رو هم پیوست کردم
    البته عرض کنم که کاربر ابتدایی اکسل هستم و زیاد با این نرم افزار آشنا نیستم.
    متشکرم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

درود بر شما
    خوش آمدید
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..