تبدیل عدد به حروف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sanjesh_88

• 2017/01/02
    • 48

پرسش تبدیل عدد به حروف

با سلام
    من یک شیت دارم که به صورت عدد های بزرگ می باشد مثلا بالای میلبارد تومان است . من می خوام اگر بشه به صورت تولتیپ یا کامنت این اعداد بزرگ را به حروف به ما نشان دهد مثلا اگر روی سلول 5000000000 رفتیم به ما بگوید 5 مییلارد تومان

با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • general007

• 2018/11/23
    • 62
    • 30.00

با سلام
    طبق راهنمایی فایل استفاده بفرمایید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• sanjesh_88

• 2017/01/02
      • 48

نوشته اصلی توسط general007
      با سلام
      طبق راهنمایی فایل استفاده بفرمایید
      این اون چیزی نیست که من میخوام . این افزونه وجود داره

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

فایل ت را دیدم کاملا متوجه منظور شما شدم و آن با Vb امکان پذیر می باشد که من بلد نیستم

اما اگر دقیق و روشن هدف خود را بیان کنید شاید بدون vb پیشنهادات جالبی را دریافت خواهید کرد

چرا که به نظر میاد خواسته شما زیاد منطقی نیست هر چند نظر شما بسیار محترم می باشد
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..