دریافت اطلاعات از دو شیت با vb

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • morteza71

• 2019/01/06
    • 18

پرسش دریافت اطلاعات از دو شیت با vb

با سلام میخوام با الگوریتم زیر با vb کد بنویسم .( البته بعضی از بخش هاش رو مشکل دارم)

1- از sheet1 سل A2 نام یک شیت را بگیر
    2 - به sheet (شیتی که نامش را از سل A2 گرفتی) ، برو و ستون A:A را در در sheet1 ستون B:B کپی کن (این ستون حاوی کد ملی افرادی است که در این شیت قرار دارند می باشد)
    3 - حال با استفاده از اطلاعات کپی شده (کد ملی ) ، به sheet3 (اطلاعات پرسنلی ) برو و ضمن پیدا کردن این افراد در این دیتابیس اطلاعات ستون های D,E,F,G این افراد را در سطر خودشان در sheet1 کپی کن .

در حقیقت افراد مختلفی (از 10 تا 50 نفر)در دوره های آموزشی مختلفی ( دوره های 1 الی 50 )ثبت نام کرده و آموزش دیده اند که اطلاعات هر نفر و دوره در یک شیت که حاوی کد ملی نام و شهرت و نمرات هست می شود .
    اطلاعات فردی این افراد در یک دیتابیس مستقل در یک شیت (حاوی 5000 رکورد ) با جزئیات ثبت می شود .

حالا من میخوام گزارشی بگیرم که نام شیت (نام دوره) را بدم و فقط این افراد با اطلاعات پرسنلی جزئی اونها رو به من برگردونه . یعنی اطلاعات افراد فراگیر در یک دوره را از یک شیت ، وبا استفاده از کد ملی این افراد ، اطلاعات کامل پرستلی را از شیت دیگه بگیره ودر شیت سوم کپی کنه

(بنظر من قسمت سخت این برنامه متغیر نام شیت هست که باید از سلول A2 بگیره . ) متشکرم
چند لحظه..