مشکل در vba

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sajjadesmaili

• 2018/05/27
    • 6
    • 34.00

[حل شده] مشکل در vba

با سلام
    من یثک فایل vba دارم که از کد محصول دسته بندی اول محصول را به من نشان می دهد، حال می خواهم زیر دسته و زیر زیر دسته هم از روی کد به من نمایش دهد تا بتوانم گزینه های مربوط به کد را انتخاب کنم. با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

فایل شما را بررسی کردم لطفا بفرمایید دقیقا میخواهید چکاری انجام دهید.

بنده متوجه دسته بندی شما هستم ولی کدی که شما از آن برای شروع دست بندی میخواهید شرو کنید در کدام یک از آبجکت های فرم قراردارد وقتی فرم لود میشود یک عدد درbarcode نمایش داده میشود آیا منظور شما دسته اول همین است ؟ در غیر اینصورت نیاز به توضیح بیشتر می باشد.

پایدار باشید میر

کامنت

• sajjadesmaili

• 2018/05/27
      • 6
      • 34.00

با سلام کدی که برای شیت support ستون B نوشته شده است برای ستون های c و d هم نوشته شود.
      بنده میخواهم برای کسانی که میخواهند این اطلاعات را وارد می کنند یک محدودیتی قرار بدم که دیگر اشتباه نکنند به قولی میتوان گفت که احتمال خطا را کمتر کنم.
      به فرض اگر دسته کالاهای اساسی را وارد کردند، زیر دسته مربوط به اون کد برای کاربر به نمایش گذاشته شود. (به طور مثال در حالت عادی ما برای دسته کالاهای اساسی، 40 زیر شاخه داریم که در حالتی که کد با 00000 شروع شود دو حالت ، سایر حبوبات و لپه و عدس را داریم. که در اکسل ملاحظه میکتید.)
      میخواهم کد این موضوع را بنویسیم

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

توضیح : یک فرم جدید ایجاد کردم و خواسته های شما در آن گنجیده شده است لطفا خودتان به فرم اصلی انتقال دهید.

موفق باشید میر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• sajjadesmaili

• 2018/05/27
          • 6
          • 34.00

دستتون درد نکنه زحمت کشیدید.
          فک کنم اشتباهی صورت داده است. الان یک نمونه کد را با هم بریم جلو انشااله درست بشه.
          من میخواهم بارکد 2000002166611 را بررسی کنم که در کدام دسته و زیر دسته و زیر زیر دسته است.200 برای یک کشوری است. 5 رقم بعدی برای شرکت تولید کننده است کد 00021 را درsuport در ستون A بررسی میکنیم که هر شرکت محصولات مشخصی را تولید میکند. این کد برای دسته بندی پروتئینی و غذای آماده زیر دسته غذای اماده و منجمد و زیرزیردسته سبزیجات است.
          نکته : هر کدی که در فایل درج می شود، دسته و زیردسته و زیر زیر دسته را به صورت مختصر به نمایش بگذارد، نمیخواهم کل دسته ها و زیردسته ها و زیرزیردسته ها به نمایش گذاشته شود(برای کد که سطربه درج شده است به نمایش گذاشته شود).

کامنت

• sajjadesmaili

• 2018/05/27
            • 6
            • 34.00

من میخواهم همین فرمولی که برای ردیف suport ستون B نوشته شده است برای ردیف های c , d نوشته شود. لطفا کمکم کنید

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
              • 699

با سلام
              لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید ( امیدوارم که درست باشد)

توضیح فقط بار کد را وارد کنید .

موفق باشید میر
              فایل های پیوست شده

کامنت

• sajjadesmaili

• 2018/05/27
                • 6
                • 34.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
                با سلام
                لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید ( امیدوارم که درست باشد)

توضیح فقط بار کد را وارد کنید .

موفق باشید میر
                ممنونم درست شد.

کامنت

چند لحظه..