رفع مشکل ذخیره اطلاعات جدید در مواقع ثبت همزمان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • vahid@j

• 2020/04/25
    • 12

پرسش رفع مشکل ذخیره اطلاعات جدید در مواقع ثبت همزمان

سلام و عرض ادب خدمت اساتید و اعضا
    بنده یک فایل اکسل دارم که با vba چند فرم و عملیات براش تعریف کردم این فایل که در یک درایو مجازی بین چند کاربر به اشتراک گزاشته شده این مشکل رو داره که اگر کاربر اول فایل رو باز کنه و شروع به ثبت اطلاعات کنه کاربر دوم اگر حواسش نباشه و دوباره همون فایل رو باز کنه و از ارور read only بگزره فایل موقع ذخیره روی مسیر اصلی ذخیره نمیشه
    در کل روی یک فایل اکسل دو کاربر همزمان نمیتونن کار کنند و من میخام اساتید کدی رو بهم معرفی کنند که وقتی کاربر دوم فایل رو باز کرد یک msgbox اخطار براش نمایش داده بشه که فایل باز هست و زمان دیگر اقدام نماید
    "لازم به توضیح است بگویم فایل shire نیست و فایل در یک درایو مشترک هستش "
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

share

سلام
    پیشنهاد می کنم فایل رو
    share کنید، در این حالت چند نفر هم زمان می توانند به ویرایش و ذخیره فایل بپردازند:
    Click image for larger version

Name:	share 990210.jpg
Views:	1
Size:	39.1 کیلو بایت
ID:	137805

موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• vahid@j

• 2020/04/25
      • 12

سلام - خیلی ممنون
      در یک مقاله خوندم که اگر فایلم table و ... داشته باشه نمیشه share کرد
      فایل من در حال حاظر هم table های متعدد داره

کامنت

چند لحظه..