پیدا کردن یک تاریخ خاص در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • atila54

• 2020/04/11
    • 5

[حل شده] پیدا کردن یک تاریخ خاص در اکسل

با سلام

میخوام قیمت سهام یک ماه بعد از تاریخ مجمع هر شرکت رو بدست میارم
    چطوری میشه اینکارو انجام داد؟

چون تاریخ ها با هم فرق میکنه و ممکنه اصلا واسه اون تاریخ، قیمتی وجود نداشته باشه
    میخوام تو یه بازه سی روز تا 40 روز رو چک کنم. یعنی تو اون ده روز هر کدوم که نزدیک تر بود و وجود داشت اون عدد رو پیدا کنم

مثلا نماد "ثاباد" تاریخ مجمعش هست 1390/02/28 و میخوام بین 3/28 تا 4/6 رو بگرده و از نزدیک ترین عدد که همون تاریخ 3/28 هست رو پیدا کنه و اگه نبود روزهای بعدیش
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

توضیحات شما کافی نیست!

میخوام قیمت سهام یک ماه بعد از تاریخ مجمع هر شرکت رو بدست میارم؟؟؟؟؟

کدام قیمت ؟ قیمت پایانی در شیت دوم؟؟

یک ماه بعد از تاریخ مجمع؟؟ اکثر تاریخ ها در شیت دوم مربوط به سال 1389 می باشد در حالیکه اکثر تاریخ مجمع مربوط به سال 1390 می باشد.

در شیت اول 6 تا نماد تکراری می باشد
    به نظرم شما در شیت اول یک ستون نیاز به تاریخ (یک ماه بعد از تاریخ مجمع) و یک ستون قیمت پایانی دارید.

3 نماد را بعنوان نمونه ارسال کنید با جواب مورد نظر شما
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• atila54

• 2020/04/11
      • 5

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

توضیحات شما کافی نیست!

میخوام قیمت سهام یک ماه بعد از تاریخ مجمع هر شرکت رو بدست میارم؟؟؟؟؟

کدام قیمت ؟ قیمت پایانی در شیت دوم؟؟

یک ماه بعد از تاریخ مجمع؟؟ اکثر تاریخ ها در شیت دوم مربوط به سال 1389 می باشد در حالیکه اکثر تاریخ مجمع مربوط به سال 1390 می باشد.

در شیت اول 6 تا نماد تکراری می باشد
      به نظرم شما در شیت اول یک ستون نیاز به تاریخ (یک ماه بعد از تاریخ مجمع) و یک ستون قیمت پایانی دارید.

3 نماد را بعنوان نمونه ارسال کنید با جواب مورد نظر شما
      لینک جدید http://s12.picofile.com/file/8399055800/90.xlsx.html

راست میگی آقا
      هم در مورد شیت ها توضیح ندادم وهم اشتباه فرستادم

میخوام براساس تاریخی که جلوی هر نماد تو شیت اول آوردم ، از شیت دوم قیمتی که یک ماه بعد از اون تاریخ هست رو پیدا کنم

مثلا برای نماد ثاباد میخوام تاریخ یک ماه بعد از 2/28 رو از شیت دوم پیدا کنم ولی 3/28 رو ندارم بلکه 4/1 رو دارم
      میخوام وقتی این اتفاق میفته اولین تاریخی که بین 3/28 تا 4/6 هست رو بگرده پیدا کنه و بیاره برام
      Click image for larger version

Name:	11.PNG
Views:	1
Size:	10.7 کیلو بایت
ID:	137816

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

دوست عزیز
        بازم عکس با فایل مطابقت ندارد (تاریخ ها)
        در فایل در شیت دوم باز دوباره تاریخ کوچکتر از تاریخ مجمع می باشد(1389)!!!!؟؟؟؟؟********

کاش در مثال خود تاریخ را کامل می توشتید مثال: تاریخ مجمع: 1390/02/28 اگر 31 روز اضافه شود تاریخ جدید می شود 1390/03/28
        من مجبور شدم سال 89 را به 90 در شیت 2 تبدیل کنم تا ی مثال برای شما داشته باشم

در صورت نیاز به افزونه تاریخ شمسی از لینک زیر فایل زیپ را دانلود کنید

شاداب باشید!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• atila54

• 2020/04/11
          • 5

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          دوست عزیز
          بازم عکس با فایل مطابقت ندارد (تاریخ ها)
          در فایل در شیت دوم باز دوباره تاریخ کوچکتر از تاریخ مجمع می باشد(1389)!!!!؟؟؟؟؟********

کاش در مثال خود تاریخ را کامل می توشتید مثال: تاریخ مجمع: 1390/02/28 اگر 31 روز اضافه شود تاریخ جدید می شود 1390/03/28
          من مجبور شدم سال 89 را به 90 در شیت 2 تبدیل کنم تا ی مثال برای شما داشته باشم

در صورت نیاز به افزونه تاریخ شمسی از لینک زیر فایل زیپ را دانلود کنید

شاداب باشید!

سلام
          ببینید من یه تاریخ دارم 1390/02/28
          میخوام از بین یه لیست از تاریخ ها که میشه
          1390/02/28
          1390/02/29
          1390/02/30
          1390/02/31
          1390/03/01
          1390/03/02
          1390/03/03

دقیقا 1390/02/28 رو پیدا کنم، اینو میتونم با vlookup پیدا کنم
          مشکل اینجاست که وقتی این تاریخ رو ندارم، میخوام خودکار تاریخ بعدی رو پیدا کنم

یه جور شرط که اگه این تاریخ
          1390/02/28 نبود واسم 1390/02/29 رو پیدا کنه و اگه این هم نبود 1390/02/30 و الاآخر

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

دقیقا طبق دستور شما
            تست کنید لطفا!

شاداب باشید!
            فایل های پیوست شده
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..