استفاده از تابع rank برای دو شرط؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rjfri

• 2016/08/16
    • 236
    • 44.00

پرسش استفاده از تابع rank برای دو شرط؟؟؟؟؟؟

با سلام خدمت دوستان
    چگونه میتوان از تابع rank با شرط استفاده نمود بعنوان مثال در یک ستون شهرها ، در ستون دوم اسامی و در ستون سوم درآمد افراد را داریم . میخواهیم رتبه درآمدی افراد در هر شهر را مشخص کنیم. لطفاٌ راهنمایی بفرمائید. سپاس از شما
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

فایل نمونه قرار دهید لطفا!
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

سلام دوست عزيز
      فرض كنيد شهرها در ستون a و اسامي در ستون b و اعداد در ستون c قرار گرفته.
      با فرمول زير ميتونيد رتبه اعداد رو در شهر مربوطه مشخص كنيد

کد:
      =countifs($a:$a,a2,$c:$c,">"&c2)+1

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
        • 236
        • 44.00

با سپاس از شما
        باید عرض کنم دقیقا از همین تابع و فرمول استفاده کردم اما جواب نداد البته داده ها در table قرار دارند آیا این میتونه دلیلش باشه ؟ البته خارج از table تست کردم و جواب داد اما میخوام داخل تیبل اینکارو انجام بدم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط rjfri
          با سپاس از شما
          باید عرض کنم دقیقا از همین تابع و فرمول استفاده کردم اما جواب نداد البته داده ها در table قرار دارند آیا این میتونه دلیلش باشه ؟ البته خارج از table تست کردم و جواب داد اما میخوام داخل تیبل اینکارو انجام بدم
          به نظرم نمیتونه چنین چیزی دلیلش باشه اما اگر فرمول رو در تیبل درست وارد نکنید ممکنه این مشکل بوجود بیاد. فرمولی که در تیبل استفاده کردید رو بفرمایید تا اصلاح کنم

کامنت

چند لحظه..