عوض شدن جای اعشار و عدد صحیح در mail merge

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fariba-22

• 2018/07/07
    • 30

[حل شده] عوض شدن جای اعشار و عدد صحیح در mail merge

با سلام
    در قسمت ادغام پستی اعداد ممیزی که از اکسل به ورد میشینه، جای عدد صحیح و اعشار عوض میشه. واسه حل این مشکل میشه راهنمایی کنید؟
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    لطفا به لینک زیر مراجعه کنید

اگر مشکلتان حل نشد یک فایل نمونه قرار دهید لطفا
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• fariba-22

• 2018/07/07
      • 30

با ‌‌سلام
      فایل رو گذاشتم اون عدد به رنگ قرمز باید جای اعشار و عدد صحیح عوض بشه. عدد صحیح ۸۶ هست.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• fariba-22

• 2018/07/07
        • 30

درمورد عوض شدن فرمت تاریخ در ادغام پستی هم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
        فرمت از سال /ماه/ روز به روز/ماه/سال تغییر میکنه از اکسل به ورد

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

ی مثال ساده فایل اکسل همراه با ورد برای شما
          عکس از فرمت فیلد ها در داخل ورد گرفتم و در فایل اکسل گذاشتم خوب به آن توجه کنید لطفا

به نکات زیر به دقت توجه کنید
          1) برای جابجایی بین فیلد ها جهت فرمتینگ فیلد ها در ورد از کلید Alt+F9 استفاده می کنیم برای برگشت دوباره کلید های ترکیبی را بزنید.
          2)بعضی تنظیمات در داخل اکسل لازم است و بعضی در ورد
          3)تاریخ در اکسل برعکس بنویسید
          4)حل مشکل عدد با دو رقم اعشار با فرمت طبق عکس در اکسل (در داخل ورد بنویسید)
          5)حل مشکل عدد با سه رقم جدا کننده با فرمت طبق عکس در اکسل(در داخل ورد فرمت را تنظیم کیند)

6) و اما مشکل اول شما : (برعکس بودن اعداد اعشار ) پیشنهاد می شود در اکسل اعداد را مثل تاریخ برعکس بنویسید یا در اکسل دستکاری کنید (من تست نکردم این مورد را ) بنظر زیاد منطقی نمی اید چرا که در بند 4 من تست کردم هیچ مشکلی ندارد
          خواهر ، فکر کنم مشکل شما را پیدا کردم از نقطه بجای اسلش (/) در عدد اعشاری استفاده کنید

شاداب باشید
          خدا نگهدار
          ساعت 2 نیمه شب ، فردا هم هزار تا کار دارم
          فایل های پیوست شده
          Last edited by saed.rasa; 2020/06/07, 03:04. دلیل: نقطه بجای اسلش
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• fariba-22

• 2018/07/07
            • 30

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام

ی مثال ساده فایل اکسل همراه با ورد برای شما
            عکس از فرمت فیلد ها در داخل ورد گرفتم و در فایل اکسل گذاشتم خوب به آن توجه کنید لطفا

به نکات زیر به دقت توجه کنید
            1) برای جابجایی بین فیلد ها جهت فرمتینگ فیلد ها در ورد از کلید Alt+F9 استفاده می کنیم برای برگشت دوباره کلید های ترکیبی را بزنید.
            2)بعضی تنظیمات در داخل اکسل لازم است و بعضی در ورد
            3)تاریخ در اکسل برعکس بنویسید
            4)حل مشکل عدد با دو رقم اعشار با فرمت طبق عکس در اکسل (در داخل ورد بنویسید)
            5)حل مشکل عدد با سه رقم جدا کننده با فرمت طبق عکس در اکسل(در داخل ورد فرمت را تنظیم کیند)

6) و اما مشکل اول شما : (برعکس بودن اعداد اعشار ) پیشنهاد می شود در اکسل اعداد را مثل تاریخ برعکس بنویسید یا در اکسل دستکاری کنید (من تست نکردم این مورد را ) بنظر زیاد منطقی نمی اید چرا که در بند 4 من تست کردم هیچ مشکلی ندارد
            خواهر ، فکر کنم مشکل شما را پیدا کردم از نقطه بجای اسلش (/) در عدد اعشاری استفاده کنید

شاداب باشید
            خدا نگهدار
            ساعت 2 نیمه شب ، فردا هم هزار تا کار دارم
            ممنون ولی فایل شما هم تو سیستم من عدد صحیح ها رو برعکس نشون داد. موفق باشید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

من اعداد اعشاری را با دو رقم اعشار در اکسل وارد می کنم و در ورد فرمت گفته شده را می دهم مشکلی ندارد
              [/FONT][/CENTER]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                • 1054

در فایل اکسل ستون یا سلول های را که به اعداد اعشاری بصورت مثال (81/1 یا 94/05 یا 88/12) در نظر می گیرید را قبل از وارد کردن اعداد در ستون فرمت آن را Text قرار دهید یا در تب Home> Alignment را Right to left به left to Right تغییر دهید بعد به ورد بروید لطفا
                [/FONT][/CENTER]
                [/FONT][/CENTER]

کامنت

• fariba-22

• 2018/07/07
                  • 30

نوشته اصلی توسط saed.rasa
                  در فایل اکسل ستون یا سلول های را که به اعداد اعشاری بصورت مثال (81/1 یا 94/05 یا 88/12) در نظر می گیرید را قبل از وارد کردن اعداد در ستون فرمت آن را Text قرار دهید یا در تب Home> Alignment را Right to left به left to Right تغییر دهید بعد به ورد بروید لطفا
                  سلام
                  مشکلم از تنظیمات ویندوز بود. به قسمت کنترل پنل بعد region و additional settings رفتم Desimal symbol رو از اسلش / به نقطه . تغییر دادم و مشکلم حل شد.
                  با تشکر

کامنت

چند لحظه..