چطوری باید انجام بدم؟
درج تاریخ روز خودکار
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام دوست عزيز
شما بايد كدنويسي انجام بديد
اين كدها رو در قسمت كدهاي شيت مورد نظرتون قرار بديد
کد:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Target.Count > 1 Or Target.Column <> 2 Then Exit Sub Application.EnableEvents = False Target.Offset(0, 1) = Date Application.EnableEvents = True End Sub
-
سلام
امتحان کنید لطفا!
باید تاریخ شمسی Add-in را نصب کرده باشیدفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
سلام
این تاریخ شمسی add in رو دانلود کردم از چنتا سایت اما کار نمیکنه نمیدونم چرا
- - - Updated - - -
مرسی این درست کار میکنه اما انگلیسی هست تاریخ و اینکه من اشتباه گفتم میخوام توی B بنویسم توی D تاریخ بزنه فارسی
باید چه تغییراتی بدم ؟
- - - Updated - - -
این کد رو زدم خیلی غیره منتظره درست جواب داد چون من اصلا نمیدونستم توی اکسل میشه کد نوشتسلام دوست عزيز
شما بايد كدنويسي انجام بديد
اين كدها رو در قسمت كدهاي شيت مورد نظرتون قرار بديد
کد:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Target.Count > 1 Or Target.Column <> 2 Then Exit Sub Application.EnableEvents = False Target.Offset(0, 1) = Date Application.EnableEvents = True End Sub
اصلا انتظار نداشتم بار اول که کپی پیست میکنم در جای درست این کار رو بکنم
فقط اینکه به جای ستون c میخوام توی D تاریخ بزنه و اینکه فارسی بزنه این تاریخ میلادی هستکامنت
-
سلام
این تاریخ شمسی add in رو دانلود کردم از چنتا سایت اما کار نمیکنه نمیدونم چرا
- - - Updated - - -
مرسی این درست کار میکنه اما انگلیسی هست تاریخ و اینکه من اشتباه گفتم میخوام توی B بنویسم توی D تاریخ بزنه فارسی
باید چه تغییراتی بدم ؟
- - - Updated - - -
این کد رو زدم خیلی غیره منتظره درست جواب داد چون من اصلا نمیدونستم توی اکسل میشه کد نوشت
اصلا انتظار نداشتم بار اول که کپی پیست میکنم در جای درست این کار رو بکنم
فقط اینکه به جای ستون c میخوام توی D تاریخ بزنه و اینکه فارسی بزنه این تاریخ میلادی هست
براي اينكه در ستون D بنويسه كافيه
رو بهکد:Target.Offset(0, 1)
تغيير بديد.کد:Target.Offset(0, 2)
نسخه آفيستون رو بفرماييد تا روش شمسي كردنش رو عرض كنم خدمتتونکامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
سلام مرسی بابت کمکتون
من این افزونه رو نتونستم پیدا کنم یکی دیگه بود که از m2s استفاده میکرد اما اونو زدم ارور داد میشه لینک این افزونه رو برام بزارید ؟کامنت
-
سلام
از Add-in اضافه کنید لطفافایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
[/FONT][/CENTER]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
سلام
ممنونم بابت پاسختون
من تابع رو پیدا کردم و جایگزین کردم اما ارور میده میشه شما فایل من رو چک کنید لطفافایل های پیوست شدهکامنت
-
کامنت
-
خدمت شمافایل های پیوست شدهکامنت
-
عرض كردم كه ابتدا بايد افزونه شمسي ساز رو اضافه كنيد بعد از تابع j_today استفاده كنيد
لطفا فايل پيوست رو ملاحظه كنيدفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت