استفاده از توابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش استفاده از توابع

با سلام
    من در یک فایل اکسل یک سری طلاعات رو بصورت روزانه وارد میکنم که در شیت دیگر این جدول میخوام اطلاعات آخرین روز کاری بصورت روزانه بشنیه لطفا راهنمایی کنید ضمنا نمونه فیل رو هم پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

سلام فایل رو مجدد با فرمولی که خودم پیدا کردم انجام دادم میشه اینو چک کنید و نظر بدید چون تو فایل شما قبل سلول فرمول یک فرمول دیگه داشت و تازه یک محدوده رو هم تعریف کرده بودید بنام current
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

به نظر میاد فرمول شما جواب نمی دهد اگر می خواهید صفر درنظر گرفته نشود وگرنه خوب است
        از این فرمول استفاده کنید
        کد:
        =LOOKUP(2,1/(Sheet1!$B$2:$B$21<>0),Sheet1!$B$2:$B$21)
        نظر بدید چون تو فایل شما قبل سلول فرمول یک فرمول دیگه داشت و تازه یک محدوده رو هم تعریف کرده بودید بنام current

قبل از سلول فرمول نیست آن یک روش جداگانه، پیشنهادی است
        current، یک محدوده «اختیاری» است می توانید استفاده نکنید
        Last edited by Amir Ghasemiyan; 2020/06/17, 18:19. دلیل: قرار دادن کد در تگ مربوطه
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
          • 699

با سلام
          ضمن تشکر از دوست عزیز جناب آقابsaed.rasa

دوست عزیز

پر مسلم که شما بهتر از ما نیاز خود را درک میکنید و حتما در این زمینه هم فرمول های زیادی وجود دارد فایلی که در پست 2 از جناب saed.rasa دریافت کردید فرمول خانه اول را اضافه تشخیص دادید در صورتیکه این فرمول نه تنها اضافه نیست بلکه کامل کننده اطلاعات دریافتی شماست اگر شما در شیت یک در آخرین ردیف عددی وارد کنید خواهید دید که هر دو فرمول یک عدد را بر می گردانند و اگر عدد آخر را صفر بگذارید و خانه های ماقبل آن را عدد خواهیددید که فرمول اولی صفر و دومی عدد برمی گرداند و این یعنی مطلع باشید که عدد آخر شما صفر است ولی آخرین عدد ماقبل صفر همان عددیست که فرمول دوم برگردانده .(که این یک پاسخ کامل به سوال شماست که سعی وهدف انجمن اکسل ایران است)
          همانطور که در اول هم خدمتتان عرض کردم فرمولی که نیاز شما را برآورده میکند فرمول صحیح است حال چه خودتان به این فرمول برسید و یا اینکه از این سایت کمک بگیرید.

موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..