درخواست فرمول کسر موجودی انبار با ثبت هر فاکتور در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • tina1984
    • 2020/06/19
    • 2

پرسش درخواست فرمول کسر موجودی انبار با ثبت هر فاکتور در اکسل

سلام دوستان دو تا مشکل دارم
    1-فاکتور دارم یک ردیف- شرح- تعداد- دلار روز- قیمت واحد-قیمت کل - گاهی اوقات بعضی کالاها رو با دلار روز محاسبه می کنم گاهی اوقات با ریال میخوام یه فرمول کلی بدم برای ستون قیمت کل
    2- تو شیت دیگه شمارش انبارم هست می خوام فاکتور که می زنم از موجودی کم بشه لطفا فرمول برام بزارید ممنون میشم چند فایل دوستان گزاشته بودن من هیچکدوم متوجه نشدم هیچ راهنمایی نداشت لطفا فقط فرمول و بهم بدید منظورم یادم بدید ایمیل منه tinanasr1984@gmail.com
  • tina1984
    • 2020/06/19
    • 2

کسی نیست

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام
      به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

یک فایل نمونه کوتاه (مثلا 10 سطری ) از قسمت پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست همراه با مثال و نتیجه مورد انتظار قرار دهید لطفا
      مرسی
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..