توابع شمسی و نشان دادن چند روز قبل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

[حل شده] توابع شمسی و نشان دادن چند روز قبل

با سلام و احترام
    احتراماً، بنا به ضرورتی نیاز هست
    با توجه به تابع
    () slash(shamsi
    که تاریخ روز را نشان میدهد، مثلا: 1399/03/30 نیاز دارم مثلاً تاریخ چند روز قبل مثلا: 1399/03/28 و یا چند روز قبل هم توی یک سلولی با فرمول نشان دهم، فرمولی برای این تابع داریم، یا میشه با کمک سایر توابع این کارو کرد؟
    سپاس

tarikh.zip
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

امتحان کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

معذرت میخواهم فکر می کنم اشتباهی فرستادم تاریخ شمسی شما با من فرق می کند البته هر دو روش یکسان است
      تست کنید لطفا
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
        • 81

نوشته اصلی توسط saed.rasa
        سلام

امتحان کنید لطفا!
        ممنون از پاسخگو گویی سریع،
        ارور NAme میدهد، البته من قصدم اینه که تو یکی از برنامه های اکسس استفاده کنم، برنامه مدیریت مالی هست برای قسمت نوتیفیکیش میخوام که قبل از چند روز از موعدپرداخت که قبلاً ثبت شده، اون قبل از چند روز از اون تاریخ نوتیفکیشن رو نشان دهد،
        تو اکسس ماژول شمسی دارم و میخوام اول تو اکسل پیاده کنم و بعد توی اکسس ببرم.
        الان همون روز که باید پرداخت شود نوتیف میاد ولی میخوام مثلاً از سه روز قبل اون نوتیفکیش نشان داده بشه.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

دوست عزیز فعلا اکسس در نظر نگیرید لطفا هر آنچه که نیاز دارید بهتر است در اکسل همراه با مثال کوتاه و جواب مورد نظر یا نتیجه دلخواه جنابعالی بیاوردید دقیق و واضح و روشن
          من متوجه نشدم دنبال چی هسستید !!!
          [/FONT][/CENTER]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
            • 81

دوست عزیز فعلا اکسس در نظر نگیرید لطفا هر آنچه که نیاز دارید بهتر است در اکسل همراه با مثال کوتاه و جواب مورد نظر یا نتیجه دلخواه جنابعالی بیاوردید دقیق و واضح و روشن
            الان فایل نمونه شما درست هست فقط مشکلی هست که برای شما الان سلول C2
            13990327 نشون میده من میخوام با slash نشون بده
            ممنون

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
              • 81

آقا ممنون حل شد یک slash هم باید قبلش میزاشتم
              مثلا: =Slash(SubDay(Slash(shamsi()),3))

کامنت

چند لحظه..