لینک table با فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • aryannejad
    • 2020/03/18
    • 4

پرسش لینک table با فرم

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    لطفا راهنمایی کنید من میخوام یه برنامه با اکسل درست کنم برای واحد فنی سازمان که (مثلا 5 فعالیت و 6 دستگاه) فعالیتهایی که قراره برای دستگاهها انجام بشه بصورت آلارم نمایش بده (مثلا اگه سرویس (فعالیت 1) دستگاه 1 انجام شد رنگ اون سرویس سبز بشه و اگه یه سرویسی (فعالیت 3) در زمان خودش انجام نشد رنگ اون سرویس قرمز بشه) و وقتی روی اسم هر دستگاه کلیک میکنیم برای هر دستگاه جداگانه بشه مشاهده کرد فعالیت a مثلا انجام شده اما فعالیت b هنوز 2 روز دیگه مهلت داره و فعالیت c معوق است و رنگ سلولش قرمز بشه. (البته مشخص کنیم که بعضی از فعالیتها ماهانه و بعضی ها هفتگی انجام میشه). و کل این اطلاعات و نام سرویس کنندگان دستگاه ها با زدن کلید ثبت، بصورت اتوماتیک تاریخ و ساعت تایید اطلاعات
    در فایل اکسل
    ثبت بشه.
    بسیار سپاسگزارم که وقت میذارید.
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

ضمن خوش امدگویی به شما
    بهتره برای سوالتون فایل نمونه قرار بدید ( با اطلاعات فرضی ) تا بهتر بشه به چهارچوب کار شما نزدیک شد و درک بهتری از خواسته هاتون داشت.
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• aryannejad
      • 2020/03/18
      • 4

لینک form با table

با عرض سلام خدمت مدیر محترم سایت و دوستان عزیز
      مسئله من اینجوریه که در یک شرکت 6 تا ماشین بافندگی هست که میخوایم برای تعمیر و نگهداری و سرویس دستگاه ها (فعالیتهای pm) برنامه ای با اکسل طراحی کنیم. نمونه word رو دارم اما متاسفانه نمیتونم attach کنم. حتی کپی پیست هم نمایش نمیده در این فروم. اگه راهنمایی کنید چجوری فایل رو attach کنم ممنون میشم.

ü چنانچه فعالیتی انجام شد، رنگ سلولش سبز شود و چنانچه سه روز و کمتر مانده به انجام آن سرویس، رنگ سلولش زرد شود و چنانچه از تاریخ سرویس گذشت رنگ سلول قرمز شود.
      ü درضمن این فعالیتها برای همه دستگاه ها مشابه است. اما ما میخواهیم در شیت اصلی فقط شیپ دستگاه ها باشه.
      ü وقتی روی شیپ یک دستگاه کلیک می کنیم کل این وضعیت را نشان بده و درصورتی که آن فعالیت انجام شد بتوانیم تیک جلوش رو بزنیم و اتوماتیک رنگش سبز بشه و مثلا مشخص کینم فعالیت x برای دستگاه y را چه کسی یا اشخاصی انجام داده اند. و همه اینها به تفکیک تاریخ سرویس در دیتابیس ذخیره بشه. و سرویس هایی هم که تایم مشخصی ندارن، هر موقع که انجام شد فقط در دیتابیس ما تاریخ انجامش ثبت بشه.
      [IMG]file:///C:/Users/DEJBAN~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
      [IMG]file:///C:/Users/DEJBAN~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]

کامنت

• aryannejad
        • 2020/03/18
        • 4

نمونه را با فایل ورد فرستادم.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

تست کنید لطفا

و نواقص کار من را اعلام و رفع کنید و تغییرات لازم را اعمال کنید
          فایل های پیوست شده
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• aryannejad
            • 2020/03/18
            • 4

بسیار متشکرم از راهنمایی تون. لطف کردید مهندس جان. الان روش یه مقدار کار کردم خیلی کاملتر شد.

کامنت

چند لحظه..