سلام دوستان. من می خواستم فرمولی رو داشته باشم که طبق عکس زیر فقط اعداد قرمز رو نشون بده و اعداد سیاه رو ایگنور کنه. خودم به همچین توضیحی برای طرح سوال رسیدم که نمیدونم چقدر قابلیت فرمولازسیون داره اصلا! :
دو رشته از اعداد تصادفی با فاصله های تصادفی در دو ستون a,b داریم.در ستون c فرمولی رو میخواییم که
1- ردیف نزدیک ترین عدد از ستون a رو پیدا کنه که اینجا میشه row=1 .
2- به ستون b بره و نزدیکترین ردیف حاوی عدد که بزرگتر از ردیف قبلی که پیدا کرده بود (row=1) رو پیدا کنیم که میشه row= 3.
3- مجدد به ردیف a برگرده و نزدیکترین ردیف حاوی عدد که بزرگتر از ردیف قبلی (row=3) بود رو پیدا کنیم که میشه (row=4).
4-و همینطور تا اخر.
دوستان بنظرتون این توضیح درستی برای صورت مساله هست؟؟؟ برای این مساله از چه توابعی باید استفاده کرد؟ من میتونم نزدیکترین عدد رو پیدا کنم. یه چیزی مثل این:
اما بذهنم نمی رسه چطور شرط "بزرگتر از ردیف قبلی" رو میتونم پیاده کنم؟
و در آخر میشه راه حل متفاوت دیگه ای برای این مساله پیدا کرد؟
ممنون میشم اگه بتونید منو راهنمایی کنید.
دو رشته از اعداد تصادفی با فاصله های تصادفی در دو ستون a,b داریم.در ستون c فرمولی رو میخواییم که
1- ردیف نزدیک ترین عدد از ستون a رو پیدا کنه که اینجا میشه row=1 .
2- به ستون b بره و نزدیکترین ردیف حاوی عدد که بزرگتر از ردیف قبلی که پیدا کرده بود (row=1) رو پیدا کنیم که میشه row= 3.
3- مجدد به ردیف a برگرده و نزدیکترین ردیف حاوی عدد که بزرگتر از ردیف قبلی (row=3) بود رو پیدا کنیم که میشه (row=4).
4-و همینطور تا اخر.
دوستان بنظرتون این توضیح درستی برای صورت مساله هست؟؟؟ برای این مساله از چه توابعی باید استفاده کرد؟ من میتونم نزدیکترین عدد رو پیدا کنم. یه چیزی مثل این:
کد:
{row(index(a1:a14,match(true,a1:a14>0,0)))=}
و در آخر میشه راه حل متفاوت دیگه ای برای این مساله پیدا کرد؟
ممنون میشم اگه بتونید منو راهنمایی کنید.

کامنت