اساتید محترم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
نمودار در اکسل
Collapse
X
-
-
سلام دوست عزیز
الان مشکل شما کدوم یکی از اینهاست؟- رسم نمودار؟
- عدم نمایش نمودار بخاطر سبک نوشتاری داخل سلولها؟
- میخواین ستون نمودارتون بجای 8^10×2.8 نشون بده 108×2.8
راه حل 1:
برای رسم نمودار کل سلولهایی که نمودارتون رو تشکیل میدن رو انتخاب میکنید و از Insert -> Chart -> 2D Line -> Line With Markers رو انتخاب میکنید.
اگر اکسل متوجه نشد کدوم رو برای خط ها یا محور عمودی یا Series میخواین و کدوم رو برای محور افقی یا Axis میخواین روی Chart راست کلیک میکنید و Select Data رو میزنید.
برای Series یا محور عمودی هرچی زیرش هست رو Remove کنید و با دکمه Add و با کلیک روی دکمه جلوی Series Values در پنجره باز شده ستونهای محتوای محور عمودی رو انتخاب کنید و OK کنید.
برای Axis یا محور افقی روی Edit کلیک کنید و با کلیک روی دکمه جلوی Series Values در پنجره باز شده ستونهای محتوای محور افقی رو انتخاب کنید و OK کنید.
راه حل 2:
اکسل متوجه چیزی که داخل سلولها نوشتید نمیشه بخاطر اینکه یه فرمول هست ولی با = شروع نشده، یعنی اگه قبل هرکدوم یه = بذارید میاد 2.8 رو در 10 به توان 8 ضرب میکنه و مقدار سلول رو میذاره 280000000. به همین خاطر متن داخل سلول رو Text میدونه نه عدد که بتونه باش نمودار بکشه.
برای حل این موضوع یا = اول هر خط بذارید یا به شکل نماد علمی بنویسید.
نکته: عدد 28000 با فرمت علمی میشه 104×2.8 ولی با نماد علمی میشه 2.8E+04 که دقیقا همون معنیو میده.
اما راه حل 3:
برای اینکه شما بتونین از این شکل نمایش استفاده کنین، اکسل نمیتونه کمکی بکنه و من روی دوتا اسکریپت دارم کار میکنم که یکیشون بیاد نماد علمی رو به فرمت علمی تبدیل کنه که برای انگلیسی جواب میده ولی فارسی نه (توانها رو انگلیسی مینویسه) یکی دیگه شون هم میاد و متن کنار ستون عمودی رو حذف میکنه و با استفاده از ستونها و سطرهایی که برای ساخت جدول وارد شده بجای اون اعداد حذف شده معادل فرمت علمیشون رو میذاره.
الان توی اسکریپت دوم به مشکل خوردم و واقعا خسته امو اگه مشکل شما این نبوده باشه وقت الکی سرش گذاشتم! به همین خاطر اگه مشکل شما مشکل سوم هست امر بفرمایید تا در اسرع وقت اسکریپت رو تموم کنم.
یه عذرخواهی هم میکنم بابت اینکه با نفهمیدن مشکل اصلی شما یه سری مطالب ابتدایی رو توضیح دادم. امیدوارم که به منزله توهین به دانش شما برداشت نشه.
[CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
[/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester
[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
کامنت