جمع مقدار دو کد در زمان استفاده از vlookup

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

[حل شده] جمع مقدار دو کد در زمان استفاده از vlookup

با سلام
    یک فایل دارم که دارای دو شیت است در یک شیت اطلاعات پایه وجود دارد و در شیت دیگر اطلاعات اصلی در شیت اصلی تابع vlookup را تعریف کردم که مقدار یک آیتم را با کد مشخص از شیت پایه فرخوانی کند حالا اتفاق اینجاست که در شیت پایه چنانچه یک کد دوبار تکرار شده باشد و بخواهم جمع مقدار دو کد در شیت اصلی بشنید باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟نمونه فایل رو پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا
    کد:
    =SUMIF(Sheet1!$A$2:$A$10,Sheet2!A2,Sheet1!$C$2:$C$9)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..