جلوگیری از اجرا شدن فایل کپی شده اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sa13er

• 2013/02/19
    • 7

[حل شده] جلوگیری از اجرا شدن فایل کپی شده اکسل

وقت همه اکسل ایرانی ها بخیر

یه سوال برام پیش اومده. ممنون میشم راهنماییم کنین.

فرض کنین یه فایل اکسل (اوریجینال) هست که به یه نفرکاربر داده میشه. اکسلش توسط برنامه نویسش یجوری برنامه نویسی شده که اگه برای اولین بار روی یک کامپیوتر اجرا بشه، اگه همون فایل رو روی یک کامپیوتر دیگه اجرا بکنیم نمیشه بازش کرد. تا اینجاش همه چیزش اکیه.
    ولی مشکل ازونجا شروع میشه که اگه کاربر بخواد قبل از اولین اجرای فایل اکسل به تعداد زیاد ازش کپی برداره میتونه هر کدوم از فایل های کپی شده رو روی سیستم های زیادی اجرا بکنه.
    سوالم اینه که چطور میشه با vba یا هر ابزار دیگه ای از اینکار جلوگیری کرد که حتی با کپی کردن فایل اوریجینال هم در سیستم و کامپیوترهای مختلف قابلیت اجرا نداشته باشه؟
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

آیا شما به کدها دسترسی دارید ؟ چون معمولا اینگونه برنامه ها قابلیت تغییر در کدها را ندارند و اجازه دسترسی به آنها داده نمیشود.
    به هر صورت
    اگر با برنامه نویس ارتباط دارید بخواهید که برای اجرای برنامه کپی شده زمان تعیین کند و بعد از آن از کار بیافتد مثلا سه روز و بعد از سه روز حتی کپی آن هم دیگر کار نخواهد کرد.
    مثلا کاریی که برنامه LockExcel انجام میده.

شاید هم توسط اساتید و دیگر دوستان پیشنهاد های بهتری داده شود
    موفق باشید میر

کامنت

• sa13er

• 2013/02/19
      • 7

ممنون از پاسخ،
      بله برنامه نویس خودم هستم. برای راه حلی که فرمودید، بنده به فایل های کپی دسترسی ندارم.
      فرض کنید بنده یک فایلی رو به یک کاربر می‌دهم. اون کاربر دو کار میتونه بکنه:
      1- فایل رو دانلود کنه و اکسل رو روی کامپیوترش اجرا کنه. اکسل خودبخود اطلاعات سیستم رو جمع آوری میکنه و اگه بار دوم بخواد کاربر این فایل رو روی یک کامپیوتر دیگه اجرا بکنه از باز شدن فایل جلوگیری میشه.
      2- قبل از اجرای فایل برای اولین بار به تعداد لازم از فایل کپی برداری میکنه و هر کددوم از فایل ها رو میتونه تو یه سیستم متفاوت اجرا کنه. چون برای اولین بار هر کدوم از فایلها اجرا میشن، مشکلی برای اجرا و استفاده از فایل ندارن که این مطلوب من نیست.

میخواستم راه حل دوستان رو بدونم.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

پیشنهاد بنده برای شما استفاده از LockXLS است این برنامه به راحتی همه ی این کارها را انجام می دهد و میتوانید زمان مورد استفاده را شما تعیین کنید که بعد از اولین استفاده بعد از یک روز فایل غیر قابل استفاده باشد و یا برای ادامه کار باید از شما کد دریافت کند.

توصیه می کنم در مورد این برنامه مطالعه فرمایید.

پایدار باشید میر

کامنت

• sa13er

• 2013/02/19
          • 7

سپاس از راهنماییتون
          مشکلم حل شد

کامنت

چند لحظه..