ترتیب پر شدن خانه ها در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • f.soltani
    • 2020/07/05
    • 2

پرسش ترتیب پر شدن خانه ها در اکسل

سلام به همه عزیزان

من نمی دونم این موضوع قبلا توی انجمن مطرح شده یا نه ولی من جوابی برا سوالم پیدا نکردم. من می خوام یه جدول 10*10 توی اکسل ایجاد کنم و با بارکدخوان یک سری بارکد رو وارد جدول کنم به این صورت که وقتی 10 تا خانه ستون اول پر شد بدون اینکه نیاز به کاری باشه خودش خودکار وارد خانه اول از ستون دوم بشه و در نهایت بعد از پر شدن همه خانه از همه ستون ها پیغامی برای کاربر نمایش داده بشه.

ممنون میشم در این خصوص منو راهنمایی کنید
  • mohsenrasti

• 2020/04/01
    • 46
    • 81.00

نوشته اصلی توسط f.soltani
    سلام به همه عزیزان

من نمی دونم این موضوع قبلا توی انجمن مطرح شده یا نه ولی من جوابی برا سوالم پیدا نکردم. من می خوام یه جدول 10*10 توی اکسل ایجاد کنم و با بارکدخوان یک سری بارکد رو وارد جدول کنم به این صورت که وقتی 10 تا خانه ستون اول پر شد بدون اینکه نیاز به کاری باشه خودش خودکار وارد خانه اول از ستون دوم بشه و در نهایت بعد از پر شدن همه خانه از همه ستون ها پیغامی برای کاربر نمایش داده بشه.

ممنون میشم در این خصوص منو راهنمایی کنید

با عرض سلام خدمت دوست عزیز و کسب اجازه از اساتید محترم فکر میکنم نیاز به کار خاصی نیست فقط با انتخاب محدوده مورد نظرتون وقتی هایلایت شد با وارد کردن بارکد خود اکسل بصورت اتوماتیک اینکار رو انجام میده یعنی با پر شدن ستون اول به ردیف اول در ستون دوم میره و الی آخر

کامنت

• f.soltani
      • 2020/07/05
      • 2

خیلی ممنون دوست عزیز، درسته این کار جواب میده و کار منو انجام میده، ولی می خواستم جدول رو طوری آماده کنم که دیگه نیازی به هایلایت نباشه، همچین چیزی مقدوره

کامنت

چند لحظه..