کد ویرایش و اصلاح لیست

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

[حل شده] کد ویرایش و اصلاح لیست

سلام همراهان و اساتید

خواهشا یه کد ویرایش و اصلاح همزمان آن در کل لیست هر کی داره لطفا برام ارسال کنه. یعنی اگه نام طرف اصلاح شد آن رو تو لیست اسناد زده شده هم اصلاح کنه.

ممنونم
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت
  • ناصر خان خان

• 2015/12/22
    • 118
    • 54.00

سلام
    نمیدونم چرا کسی پاسخگو نیست. دیدم فایلی ضمیمه نیست و ایراد میگرفتن. خوب این فایل و اضاف کردم . میخوام نام کالا ها که اصلاح شد تو کل این لیست اعمال بشه.
    لطفا جواب بدید.

ممنونم
    فایل های پیوست شده
    هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموخت

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
      • 118
      • 54.00

ای بابا آقای مدیر سایت واقعا چرا ؟؟؟؟؟!!!

کامنت

• BKN

• 2020/07/12
        • 7

دوست عزیز زیاد متوجه سوالتون نشدم
        ولی برای اصلاح شما میتونید از قبل اطلاعات جدولتون رو از یک شیت به عنوان دیتا فراخوانی کنید
        حال با تغیر کد یا نام کالا در شیت دیتا، اطلاعات فراخوانی شده در جدول اصلاح می شوند

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
          • 118
          • 54.00

دردود بر شما
          منظور من اینه که فرض کنید اینها طی سند هایی تو این شیت ذخیره شدن.
          حالا مثلا نام کالا یا نام شرکت / خریدار عوض میشه. میخواهیم با عوض کردن نام شزکت یا نام کالا در دیتا بیس خودش توی این سند ها هم همگی عوض بشن.( اصلاح نام و به موازات اصلاح گروهی نام در لیست).
          امیدوارم متوجه شده باشید.
          و امیدوارم کسی پاشجگو باشه.

متشکرم

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
            • 118
            • 54.00

سلام
            کسی نبود؟؟؟؟

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

سلام

به موارد زیر به دقت توجه فرمائید لطفا

من پسر خوبی هستم و ی کاربر کاملا عادی و کوچولو، این سایت بزرگ و مفید!

همیشه فایل نمونه کوتاه همراه نتیجه دلخواه قرار می دهم نه اینکه با ی فایل طویل پاسخ دهنده را گیج کنم
              سعی می کنم هر کسی به من کمک کرد حتی جواب نادرست داد تیک سپاس را به نشانه قدرانی می زنم و هیچ هراسی از تیک سپاس ندارم
              سوالم را در انجمن مناسب طرح می کنم نه اینکه سوالات vb را در انجمن سوالات اکسل
              سوال مورد نظر را با توضیحات کامل ارئه می دهم نه ناقص و کلی و ...
              بخوبی درک می کنم که بعضی از سوالات من ممکن است غیر منطقی و غیر معقول باشد و پاسخ دهنده گان محترم جواب لازم را ندهند
              هیچ وقت اصرار نمی کنم و پست تکراری نمی گزارم چون بخوبی می دانم دوستان بی دریغ و بدون هیچ چشم داشتی در صورت امکان، جواب مطلوب را در اولین فرصت ارسال خواهند کرد.
              همیشه سعی می کنم پاسخ دهندگان گرامی را با رفتار مناسب جذب کنم نه اینکه دفع کنم.(پشیمان کنم)
              من نگران نیستم و کم توقع و صبور هستم

سعی می کنم همه این موارد را رعایت کنم و برای سپاس از خودم ی بستنی کیمی می خرم برای خودم

حالا نظر خودم در مورد بعضی از دوستان و خصوصا شما مهربون

من از شما می ترسم که جواب بدهم چون فکر می کنم بعضی از موارد بالا را رعایت نمی کنید البته این فقط ی فکر است که ممکن است اشتباه باشد

جدا از مسایل بالا، دقیق و روشن و واضح و شفاف نوشته هایت را در فایل اکسل کوتاه بفرست و کمکم کن شاید بتوانم برای شما عزیز کمک کنم

با احترام
              Last edited by saed.rasa; 2020/07/14, 00:47.
              [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
              اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
              [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
              [/FONT][/CENTER]
              [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
              فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                • 118
                • 54.00

:confusedB:

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                  • 118
                  • 54.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
                  سلام

به موارد زیر به دقت توجه فرمائید لطفا

من پسر خوبی هستم و ی کاربر کاملا عادی و کوچولو، این سایت بزرگ و مفید!

همیشه فایل نمونه کوتاه همراه نتیجه دلخواه قرار می دهم نه اینکه با ی فایل طویل پاسخ دهنده را گیج کنم
                  سعی می کنم هر کسی به من کمک کرد حتی جواب نادرست داد تیک سپاس را به نشانه قدرانی می زنم و هیچ هراسی از تیک سپاس ندارم
                  سوالم را در انجمن مناسب طرح می کنم نه اینکه سوالات vb را در انجمن سوالات اکسل
                  سوال مورد نظر را با توضیحات کامل ارئه می دهم نه ناقص و کلی و ...
                  بخوبی درک می کنم که بعضی از سوالات من ممکن است غیر منطقی و غیر معقول باشد و پاسخ دهنده گان محترم جواب لازم را ندهند
                  هیچ وقت اصرار نمی کنم و پست تکراری نمی گزارم چون بخوبی می دانم دوستان بی دریغ و بدون هیچ چشم داشتی در صورت امکان، جواب مطلوب را در اولین فرصت ارسال خواهند کرد.
                  همیشه سعی می کنم پاسخ دهندگان گرامی را با رفتار مناسب جذب کنم نه اینکه دفع کنم.(پشیمان کنم)
                  من نگران نیستم و کم توقع و صبور هستم

سعی می کنم همه این موارد را رعایت کنم و برای سپاس از خودم ی بستنی کیمی می خرم برای خودم

حالا نظر خودم در مورد بعضی از دوستان و خصوصا شما مهربون

من از شما می ترسم که جواب بدهم چون فکر می کنم بعضی از موارد بالا را رعایت نمی کنید البته این فقط ی فکر است که ممکن است اشتباه باشد

جدا از مسایل بالا، دقیق و روشن و واضح و شفاف نوشته هایت را در فایل اکسل کوتاه بفرست و کمکم کن شاید بتوانم برای شما عزیز کمک کنم

با احترام

درود
                  آقای محترم عوض این نوشته های مبهم و خوشمزتون بفرمایید کجا باید سوال مطرح بشه اگر میدونستم که اینجا وقتم و تلف نمیکردم.
                  درضمن یه نگاه به سایت بندازید ببینید که (همین که میگید سوال در انجمن خودش طرح بشه ) توسایت چقدر فراوانه و جواب هم گرفتن. به ما که رسید قانونمند شد. عوض این رساله پرمغزتون دو کلمه بگید سوال کجا مطرح بشه. همین. کاش همه آدمهای مملکت شبیه تو باشن.

متشکرم

کامنت

• mokaram
                    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                    • 1805
                    • 74.00

ناصر خان عزیز ایجا همگی جمع شدیم تا در کنار هم به داشته های قبلیمون اضافه کنیم. دوستان عزیزی که پاسخ گوی سوالات کاربران محترم هستند بدون هیچ چشمداشتی صرفا زکات دانششون را میدن. یه نکته بابت اینکه سوال شما بی جواب مونده اینه که شما با اینکه فایل نمونه قرار دادید اما هیچ کاری رو فایلتون نکردید.اینکه قرار کد اصلاح نوشته بشه تو کدوم فرم باشه .این انتظار را نباید داشته باشید که کاربران پاسخگو براتون 0 تا 100 کار را انجام بدن. شما فرمتون را طراحی کنید باکس ها و باتن ها را ایجاد کنید . کارهای مقدماتی را جلو ببرید در نهایت نوشتن کد اصلاح را عزیزان پاسخگو زحمتش را می کشن.
                    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                    [/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                      • 1054

سلام دوست عزیز

خونسرد باش! لطفا
                      اگر منظورت vb است متاسفانه من بلد نیستم امیدوارم دیگر دوستان به شما کمک کنند
                      سوال شما را به دقت چندین بار خوندم اصلا متوجه نشدم دنبال چی هستید فکر می کنم نیاز به توضیحات بیشتر می باشد التبه دیتابیس شما بسیار مرتب و منظم است
                      داخل فایل نمونه کوچک توضیحات بیشتر را همراه با جواب مورد نظر ارسال کنید لطفا
                      مرسی
                      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                      [/FONT][/CENTER]
                      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                        • 118
                        • 54.00

با درود فراوان
                        قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم از دوستان و متشکرم بابت این جواب ها.
                        ببینید من از ابتدا همین و میخواست خوب حالا متوجه شدم داستان چیه. من سوال میکنم میبینم که بازدید هم خورده ولی کسی پاسخ نداده. تو یکی از پستها هم گفتم که اگر مشکلی هست بگید اصلاح کنم و درستش و بفرستم. ولی باز کسی جواب نداد... . بسیارخوب الان متوجه شدم و فایل و میفرستم خدمت اساتید.
                        در ضمن دو سه تا پست پایین تر به همین ترتیب کامل با فرم مریوطه ارسال کردم ولی آن رو هم کسی جواب نداد. نمیدونم چراااا؟؟؟!!
                        لطفا به اون هم رسیدگی کنید بخاطر این دو مورد کارم لنگه.

متشکرم
                        Last edited by ناصر خان خان; 2020/07/14, 21:00.

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                          • 118
                          • 54.00

اینهم فایل مورد نظر

شیت کالا: بیس نام کالاها با کد
                          شیت Data_base: دیتاهای ذخیره شده
                          فرم ویرایش: شیت کالا را اصلاح میکنه که بنده نظرم به اینه که همزمان داخل دیتا بیس هم هر چند تا از یک کد کالا هم که ثبت شده باشه رو اصلاح کنه.
                          کلید فرم و که زدید داخل لیست دبل کلیک کنید.

ممنونم
                          فایل های پیوست شده
                          Last edited by ناصر خان خان; 2020/07/14, 21:27.

کامنت

• mokaram
                            مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                            • 1805
                            • 74.00

متاسفانه داخل فایلتون هیچ فرمی نیست.اگه میشه فایل مد نظر را آپلود کنید
                            [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                            [/CENTER]

کامنت

• ناصر خان خان

• 2015/12/22
                              • 118
                              • 54.00

نوشته اصلی توسط mokaram
                              متاسفانه داخل فایلتون هیچ فرمی نیست.اگه میشه فایل مد نظر را آپلود کنید
                              ببخشید اینهم فایل مورد نظر
                              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..